Pomysł na lata!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:44

Nieprzeczytany post

Wyobraźcie sobie, że macie 80 lat! Siadacie przy gorąąąącym kakale i otwieracie księgę/kronikę wszystkich przebytych biegów w swoim życiu. Są w niej daty, zdjęcia, wyniki i domieszka tamtych emocji! Sięgacie po tom 1, tom 2, tom 3....
Dobra :hej: zapędziłam się :bum: :hej: :hej: :hej:
Ale tak poważnie, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało, od ponad roku mam w planach coś takiego utworzyć! Myślę, że fajnie będzie kiedyś do tego wrócić.
Taką kronikę (nawet na allegro) kupić nie jest trudno przecież, a i ceny nie są wysokie.
Co myślicie? :hej: :hej: :hej:

Ja się zastanawiam jaki napis na okładkę rzucić! Pojęcia nie mam. :usmiech: :usmiech: Sugestie przyjmę z wdzięcznością! :hej:
PKO
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

"Biegiem przez życie" ? :D A nie... to już było :D
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Ja mam taki segtegator w którym w każdej koszulce jest:
nazwa biegu, rok, dystans, wynik
numer startowy
zdjęcie...
myśle że za pare lat fajnie będzie powspominać.. przez półtora roku sie pare uzbierało a co dopiero będzie za 20 lat??

to przykłady jak to wygląda.. pare zdjęć :) może Ci sie przyda...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No :) u mnie to tak wyglda.. myśle że pomysł jest fajny... nieraz jak ktoś do mnie przychodzi i oglda to mimo iż mam tam tego dopeiro 20pare zawodów to ogląda z ciekawością...
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Super pomysl :)
Powiedzialabym, ze tez calkiem dla mnie - bo ja mam takie "pamietnikowo-kronikarskie" zapedy. No i nawet z segregatorze ma to wiecej "duszy" niz na internetowym blogu.. :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pomysł bardzo "misię" :) Niestety, na razie mam tylko 3 numery startowe, jeden dyplom i jeden medal, więc nie ma co zakładać segregatora... Ale I'm working on it ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Super pomysl :)
Powiedzialabym, ze tez calkiem dla mnie - bo ja mam takie "pamietnikowo-kronikarskie" zapedy. No i nawet z segregatorze ma to wiecej "duszy" niz na internetowym blogu.. :)
Obrazek
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gdybym miała jakiekolwiek starty na koncie, na pewno zbierałabym swoje numery startowe, dyplomy i inne - nie jestem zbieraczką, raczej w drugą stronę ale lubię trzymać takie symboliczne papierki. w moich zbiorach można znaleźć m. in. pierwszą i jedyną w liceum kartkówkę z nienawidzonej przeze mnie chemii napisaną na piątkę, wylosowany numerek stolika na maturze, opaski z festiwali i inne papierki dla obcych totalnie bezwartościowe... może nawet przemyślałabym formę i zaczęła jakoś to ładniej zbierać jak Raul7, ale kto wie...

kurczę, z chęcią bym teraz sobie coś takiego skleiła
tylko nie mam z czego :bum:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kisio pisze:"Biegiem przez życie" ? :D A nie... to już było :D
faktycznie obiło mi się o uszy :hej: :hej:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:Ja mam taki segtegator w którym w każdej koszulce jest:
nazwa biegu, rok, dystans, wynik
numer startowy
zdjęcie...
myśle że za pare lat fajnie będzie powspominać.. przez półtora roku sie pare uzbierało a co dopiero będzie za 20 lat??

No :) u mnie to tak wyglda.. myśle że pomysł jest fajny... nieraz jak ktoś do mnie przychodzi i oglda to mimo iż mam tam tego dopeiro 20pare zawodów to ogląda z ciekawością...
Kuuurcze, super :hej: :hej: :hej: rewelacja.w sumie pomysł segregatoru wydaje się być lepszy nawet, bo łatwo można segregować, dodawać itp. za 40 lat wymienimy się na forum zdjęciami uzbieranych zapisów :hej: :hej: :hej:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiecie co, nie jest chyba istotne czy ktoś ma na koncie 2 biegi czy 40. od czegoś trzeba zacząć! do dzieła :hej: :hej: :hej:

Zoltar7 - mocna fota :bum: :hej: :hej: :hej:
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja się starzeję :) Zrobiłam ostatnio segregację medali. Karton: stare, słabe i z takich sobie imprez - do piwnicy. Karton: nowsze, bardziej sentmentalne, ładne - na razie w pokoju. Życiówkowe maratony (Amsterdam, Berlin) + 2 ostatnie starty - w salonie nad stojakiem na wino. Medal z Dubaju oprawiony w antyramę z koszulką z autografem HG oraz naszym wspólnym zdjęciem (:D) wisi na honorowym miejscu w przedpokoju....
Są jeszcze pucharki :) Te pierwsze i te najwazniejsze - w salonie za szklem (albo na stojaku na wino).
Reszta --> piwnica, niech sąsiedzi też widzą (mamy wspólną) :hej:
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Beauty&Beast pisze:Reszta --> piwnica, niech sąsiedzi też widzą (mamy wspólną) :hej:
:hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

Beauty&Beast pisze: Życiówkowe maratony (Amsterdam, Berlin) + 2 ostatnie starty - w salonie nad stojakiem na wino. Medal z Dubaju oprawiony w antyramę z koszulką z autografem HG oraz naszym wspólnym zdjęciem (:D) wisi na honorowym miejscu w przedpokoju....

mrrrrrrrrrr.... jej. łał. fajowo :hej: aż się zachciało mi biegać (szkoda że teraz na wieczór :hahaha: . chyba zacznę wizualizować sobie Twój salon przed treningami. potem popracuję nad projektem własnego - jak pojawi się jakikolwiek element którym będę mogła gospodarować :ble: )
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Female Forrest Gump pisze:Wiecie co, nie jest chyba istotne czy ktoś ma na koncie 2 biegi czy 40. od czegoś trzeba zacząć! do dzieła :hej: :hej: :hej:

Zoltar7 - mocna fota :bum: :hej: :hej: :hej:
Dokładnie, bo potem efekt taki, ze przy 15 biegu się obudzisz, ze z piewszych 14 wywalilas numery startowe do smieci...
Awatar użytkownika
Female Forrest Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Dokładnie, bo potem efekt taki, ze przy 15 biegu się obudzisz, ze z piewszych 14 wywalilas numery startowe do smieci...
No, tylko nie mów, że z życia wzięte ! :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ