Jaki zegarek biegowy, zamiast Garmina ?

alzg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Obecnie używam Garmina 405CX, niestety kupiłem go nie zdając sobie do końca sprawy, że ta tarcza jest faktycznie nie do użycia w jakichkolwiek warunkach biegowych, czy to lekko wilgotne ręce, czy lekki deszcz, czy rękawiczki. Po powrocie do domu wycieram tą ramkę, myję kilkukrotnie dłonie, wycieram, dopiero po 2 minutach udaje się uzyskać jakąkolwiek sterowność ramki.
Pytam o inny zegarek o podobnej funkcjonalności, ale który da się używać, z paroma prostymi przyciskami, zamiast jakiś tarcz.
Funkcji używam podstawowych, czyli pomiar pulsu, GPS - lubię mieć trasę na mapie, a nie tylko dystans, więc te wszystkie krokomierze odpadają. Cała reszta, jakieś programowanie treningów, progów pulsu itd, interwały to miłe dodatki, ale nie niezbędne. Dane eksportuję do SportTrack`a. Cena właściwie nieograniczona, w granicach rozsądku. Może ktoś mi coś poleci ?
Swoje zapotrzebowanie mogę podsumować tak, taki jak Garmin 405CX, ale bez tej tarczy, mógłby też troszkę szybciej synchronizować się z satelitami.
PKO
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

garmin 305..;)
Awatar użytkownika
goldie77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nowy NIke+TomTom... tylko kup sobie dodatkowo pasek polara do mierzenia HR...
i cena będzie wtedy 2xtaka jak 305 :)
biegacz9876
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ