Obecnie używam Garmina 405CX, niestety kupiłem go nie zdając sobie do końca sprawy, że ta tarcza jest faktycznie nie do użycia w jakichkolwiek warunkach biegowych, czy to lekko wilgotne ręce, czy lekki deszcz, czy rękawiczki. Po powrocie do domu wycieram tą ramkę, myję kilkukrotnie dłonie, wycieram, dopiero po 2 minutach udaje się uzyskać jakąkolwiek sterowność ramki.
Pytam o inny zegarek o podobnej funkcjonalności, ale który da się używać, z paroma prostymi przyciskami, zamiast jakiś tarcz.
Funkcji używam podstawowych, czyli pomiar pulsu, GPS - lubię mieć trasę na mapie, a nie tylko dystans, więc te wszystkie krokomierze odpadają. Cała reszta, jakieś programowanie treningów, progów pulsu itd, interwały to miłe dodatki, ale nie niezbędne. Dane eksportuję do SportTrack`a. Cena właściwie nieograniczona, w granicach rozsądku. Może ktoś mi coś poleci ?
Swoje zapotrzebowanie mogę podsumować tak, taki jak Garmin 405CX, ale bez tej tarczy, mógłby też troszkę szybciej synchronizować się z satelitami.
Jaki zegarek biegowy, zamiast Garmina ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A może pomyśl o czymś takim: http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-ant ... Z295094636