Odzież do biegania

piter88
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam! Potrzebuje kupic koszulke najlepiej bezrekawnik, jakas koszulke z dlugim rekawem, spodenki krótkie i spodnie długie, gacie. Ogólnie kompletna odziez. Nidgy nie biegałem, wiec prosze poradzic mi jak mam sie ubierac(dodam, ze bardzo szybko sie rozgrzewam sie jest mi bardzo cieplo i intesywnie sie poce) ubranie do biegania w deszczu itd. Cos nie za drogiego, ani nie za taniego.
PKO
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Chlooooopie,

najwazniejsze to buty! kup je, zobacz, czy w ogole chcesz biegac, czy Cie to bawi, a potem inwestuj w gacie, bezrekawniki, legginsy, kurtki i inne rzeczy.
piter88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chcac, niechcac musze biegac... rozgladam sie za butami, w inym dziale zalozylem odpowiedni temat. Tu prosze Was o porady co do odziezy. Co mam kupic, zeby móc biegac w kazdych warunkach.
Awatar użytkownika
krasnoludek6
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <40
Życiówka w maratonie: 3:27

Nieprzeczytany post

ja mam duzo sprzetu z decathlona oczywiscie firmy kalenji,jestem zadowolony.
mam tez troche adidasa , a wszystko sprowadza sie za ile ? i to tyle!
napewno nie bedziesz mial jednej odziezy do wszystkiego taka nie istnieje,moim zdaniem :hahaha:
Z tego moja rada jest taka przejedz sie lub,, przebiegnij'' do duzego dobrego sklepu.
A jesli mieszkasz w duzym miescie Warszawa lub Szczecin tam sa sklepy tylko ze sprzetem do biegania :spoczko:
piter88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kurde przegladam internet i dalej nie wiem co mam kupic...buty juz wybrałem, ale co dalej? Jakie mam kupic szorty, w ktorych bede mogl biegac równiez w deszczowe dni? Jakia koszulke kupic na deszczowa pogode? Nie wiem jak mam sie ubierac na bieganie, wiec nie wiem co kupic no kurde moze ktos wkoncu konkretnie opisac jaki set odziezy kupic? Nie mam nic ani spodenek, ani koszulek. Potrzebuje kompletu oddziezy.
Awatar użytkownika
krasnoludek6
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <40
Życiówka w maratonie: 3:27

Nieprzeczytany post

koszulka na deszczowe dni poprostu najzwyklejsza do biegania,tak i ze spodenkami.
Gdy pada potrzebna jest dobra kurtka deszczowa , na nogi to raczej mi nigdy nie bylo potrzeba nic wiecej [to samo co w normalny dzien]
Kup sobie adidasa supernova koszulke i spodenki
Awatar użytkownika
estados
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jeśli buty już masz to potrzebne skarpetki bielizna spodenki i koszulki, ja zawsze przyjmuję metodę taką nigdy nie kupuję najtańszych i nigdy najdroższych i jak dotąd się sprawdza, w poniższych wątkach masz kilka informacji na temat koszulek spodni skarpet itp. A czy biegasz w deszczu czy nie to ważne tylko by organizm nie wychładzał się, bo i tak zaraz jesteś mokry czy to do potu czy od deszczu:)
D4ron
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Na taki deszcz z wiatrem jak teraz kupiłem wczoraj w Decathlonie kurtkę Kalenji Protect Confort za 129 zł , tańszy model Protect Essential jest teraz w promocji za 35 zł.
Grzesiek2010
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zobacz sobie na stronie New Balance, według mnie to są najlepsze ubrania do biegania. Z tego co widziałem na ich stronie można kupić tesame ubrania co w sklepach normalnych ale za to w znacznie lepszych cenach.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ