głód i ludzie !!!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tytuł tematu zapowiada się ciekawie, wchodzę i co... i link do nk.pl :ech: niestety - kolejny dowód na to że nie żyję bo nie korzystam z facebooka i naszej-klasy
PKO
malami
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mszary pisze:tytuł tematu zapowiada się ciekawie, wchodzę i co... i link do nk.pl :ech: niestety - kolejny dowód na to że nie żyję bo nie korzystam z facebooka i naszej-klasy
a może to własnie znaczy ze żyjesz ;) bynajmniej masz więcej czasu na inne sprawy niż na siedzenie przed kompem.np.na bieganie :)
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak już w domu jestem to nie zaglądam w ogóle prawie na żadne strony www i bieganie.pl też. No sporadycznie na bieganie.pl
:hej:
Ale tego fejsa i nk to za dużo wszędzie.
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Symptomatyczne jest to, że niektórym się wydaje, że jak dadzą linka do nk czy fb to każdy zobaczy. Ale w sumie to dobrze, informacje takich ludzi nie moga byc wartościowe, więc nie ma co żałować, że są dla mnie niedostępne.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapraszam ponownie wszystkich do nowego portalu społecznościowego i proszę o beknięcie na mój profil:

Obrazek
Zbynek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bansen pisze:Ale w sumie to dobrze, informacje takich ludzi nie moga byc wartościowe, więc nie ma co żałować, że są dla mnie niedostępne.
Popieram :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ