Stypendium z wyboru - Moje marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mszary weź sie do roboty!:) jak w pl nie możesz znaleść cała unia jest do dyspozycji możesz przyjechać do USA do Kanady mi tez nie było łatwo na początku musiałem chodzić tutaj do szkoły szlifowac język nostryfikowac dyplom i przy tym pracować żeby zaplacic za mieszkanie jedzenie itp jeśli za mało Zaraniasz podniws kwalifikacje mam dużo znajomych w pl którzy sobie radzą o nie narzekają a pochodzą z biednego rejonu polski ( północny wschód ) trzeba tylko chcieć jeśli nie wystarcza robię pensja z 40 godz tyg to pracuj wiecej takie czasy skończyło sie siedzenie na tyłku i powiedzonks typu czy sie stoi czy sie leży ....... Itp
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
-
- Zaprawiony W Bojach
Coś w tym jest. Pomagać można chorym, niepełnosprawnym, tym którym nasze wspaniałe państwo/inni ludzie nie są w stanie pomóc, ale taka roszczeniowa postawa u młodego, zdrowego i silnego jak byk człowieka, studenta, zwłaszcza w okresie wakacji, to trochę nie fair... Czym więcej pieniędzy na takie fanaberie, tym mniej dla naprawdę potrzebujących.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
Gdzieś (nie pamiętam już gdzie...) czytałem, że "pieniądze to, jednak, nie wszystko".Ciawaraz pisze: ... ja nie muszę nikogo o nic prosić ani nic nikomu zawdzięczać bo do wszystkiego doszedłem sam mam dobra prace zrabiam dobre pieniądze i mogę brać udział w w maratonach gdzie tylko bym chciał i biegać w czym chce , nie rozumiem ...
-
- Zaprawiony W Bojach
" ale wszystko bez pieniędzy to ...
"

Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: coś koło 40min
- Kontakt:
To tylko pogratulować podejściaCiawaraz pisze:" ale wszystko bez pieniędzy to ..."

-
- Zaprawiony W Bojach
elvis1987 pisze:To tylko pogratulować podejściaCiawaraz pisze:" ale wszystko bez pieniędzy to ..."
Elvis jesli Twoim rocznikiem jest liczba z nicku to Tobie tylko gratulowac podejscia.. majac 24 lata prosisz sie o 4 tys? to sa 2 miesiace pracy... jesli jestes studentem dziennym to wakacji masz 3 miechy... zarobilbys sobie sam na to jeszcze by Ci zostalo.. troche szacunku do siebie i swojego wieku i tego ze jestes zdrowy... pozdro..

- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Koreek, nie wiem dlaczego go się czepiasz !koreek pisze:elvis1987 pisze:To tylko pogratulować podejściaCiawaraz pisze:" ale wszystko bez pieniędzy to ..."
Elvis jesli Twoim rocznikiem jest liczba z nicku to Tobie tylko gratulowac podejscia.. majac 24 lata prosisz sie o 4 tys? to sa 2 miesiace pracy... jesli jestes studentem dziennym to wakacji masz 3 miechy... zarobilbys sobie sam na to jeszcze by Ci zostalo.. troche szacunku do siebie i swojego wieku i tego ze jestes zdrowy... pozdro..
To jest zabawa, zasady są jasno opisane. Pieniądze o które walczy są od prywatnych sponsorów, którzy skorzystaja przy tej okazji z reklamy. Nie są To pieniądze budżetowe, ani moje, ani Twoje.
Elvis nie konkuruje tu z chorymi dziećmi, ale ze swoimi rówieśnikami, którzy mają podobne pomysły.
Co do propozycji pracy w wakacje to pewnie skorzysta. Zarobi te 4 tyś, ale jak wpadnie dodatkowo następne 4 to go ucieszy podwójnie.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Czepiacie się a przecież jak napisał Lubusz nic nie idzie z Waszej kieszeni. Elvis nie odbiera tych pieniędzy biednym i chorym tylko razem z innymi osobami bierze udział w pewnego rodzaju konkursie. Pieniądze na ten cel nie idą z PAH, PCK, czy Caritasu. I jak napisał mój przedmówca, jeśli Elvis dodatkowo zarobi coś przez wakacje, to tylko plus dla niego i na pewno nie będzie miał problemu z wydaniem tych pieniędzy w Bostonie
Pozdrawiam

-
- Zaprawiony W Bojach
lubusz pisze:Koreek, nie wiem dlaczego go się czepiasz !koreek pisze:elvis1987 pisze: To tylko pogratulować podejścia
To jest zabawa, zasady są jasno opisane. Pieniądze o które walczy są od prywatnych sponsorów, którzy skorzystaja przy tej okazji z reklamy. Nie są To pieniądze budżetowe, ani moje, ani Twoje.
Elvis nie konkuruje tu z chorymi dziećmi, ale ze swoimi rówieśnikami, którzy mają podobne pomysły.
Co do propozycji pracy w wakacje to pewnie skorzysta. Zarobi te 4 tyś, ale jak wpadnie dodatkowo następne 4 to go ucieszy podwójnie.
Pozdrawiam
nie czepiam.. mi po prostu glupio byloby prosic sie o te 4 kawalki.. jak mi ojciec chcial dolozyc 10tys na auto to grzecznie powiedzialem dziekuje ale nie chce.. mam swoje zarobione i za nie kupie sobie samochod..