Który maraton dobry na debiut?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tak poooooowoli dojrzewam do jakiegoś jesiennego maratonu. Są 3 opcje: Wrocław, Warszawa i Poznań. Który wg was jest najciekawszy? Ktory ma najładniejszą trasę? Najwięcej kibiców? Najlepszy klimat? Data nie robi mi specjalnej różnicy. Połówka w Poznaniu mi się podobała, Wrocław uwielbiam a w Warszawie chętnie odwiedziłbym rodzine. Jakie są Wasze typy?
-
- Wyga
nie pomogę Ci technicznie bo na razie maratonu nawet na oczy nie widziałam ale akurat 25.09.2011 r w Warszawie jest Bachaturo - jeden z większych Europejskich festiwali tańców łacińskich.
Więc wiesz, w sumie to prosto po maratonie mógłbyś zaliczyć najbardziej chyba zmysłową imprezę w Polsce
odnowa biologiczna gwarantowana
Ba! Festiwal będzie trwał już od 23.09 więc kto wie jakim dopingiem mogłaby się okazać np. salsa, wydreptana na rozgrzewkę tuż przed biegiem?

Więc wiesz, w sumie to prosto po maratonie mógłbyś zaliczyć najbardziej chyba zmysłową imprezę w Polsce

Ba! Festiwal będzie trwał już od 23.09 więc kto wie jakim dopingiem mogłaby się okazać np. salsa, wydreptana na rozgrzewkę tuż przed biegiem?

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chyba jednak zdecyduje się na Wrocław, trasa Poznania to dwie pętle a jakoś nie mam ochoty latać okrązeń
- Pigul
- Wyga
- Kontakt:
co racja to racja ... mozesz pomylic liczbe okrazen 

Treningi od 07.01.2011 r.
· Czas: 216 godz. · Dystans: 2453 km · Różnica wzniesień: 5684 km
· Bieg: 534 km · Basen: 80 km + 32 km (wody otwarte) · Rower: 1807 km
· Kalorie: 264.900 C · Waga początkowa: 112 kg · Waga aktualna: 84 kg
· Czas: 216 godz. · Dystans: 2453 km · Różnica wzniesień: 5684 km
· Bieg: 534 km · Basen: 80 km + 32 km (wody otwarte) · Rower: 1807 km
· Kalorie: 264.900 C · Waga początkowa: 112 kg · Waga aktualna: 84 kg
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Okolice 4h
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
Duncan z tych trzech maratonów proponuję ten we Wrocławiu.Trasa płaska z jednym chyba jak dobrze pamiętam podbiegiem,tylko jedna pętla,minusem jest bardzo wąski start i prze dużej liczbie biegaczy zanim przekroczysz linię startu minie trochę czasu.
Z pozostałych maratonów startuję prawie co roku w Poznaniu a Warszawski jakoś mi nie odpowiada i nigdy tam nie pobiegłem.Trasa w Poznaniu została dwa lata temu zmieniona żeby była szybsza ale coś za coś,trasa kiedyś biegła przez rynek a teraz została sprowadzona na boczne ulice,peryferia miasta gdzie prawie nie mam kibiców ale za to są dwie pętle tak że można zobaczyć czołówkę biegu a jak ktoś biegnie wolno to może liczyć na zdublowanie
.
Z pozostałych maratonów startuję prawie co roku w Poznaniu a Warszawski jakoś mi nie odpowiada i nigdy tam nie pobiegłem.Trasa w Poznaniu została dwa lata temu zmieniona żeby była szybsza ale coś za coś,trasa kiedyś biegła przez rynek a teraz została sprowadzona na boczne ulice,peryferia miasta gdzie prawie nie mam kibiców ale za to są dwie pętle tak że można zobaczyć czołówkę biegu a jak ktoś biegnie wolno to może liczyć na zdublowanie

-
- Zaprawiony W Bojach
bzdura - trasa poznańskiego biegnie przez centrum i kibiców jest mnóstwo.
- jakub738
- Zaprawiony W Bojach
Szczególnie na drodze DębińskiejQba Krause pisze:bzdura - trasa poznańskiego biegnie przez centrum i kibiców jest mnóstwo.

-
- Zaprawiony W Bojach
ok, na to się zgadzam 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zapisałem się na Wrocław. Ale chyba też zapiszę się na Poznań, jak mi się maratony spodobają to pobiegne oba a jak nie to sprzedam miejsce w Poznaniu i tyle. Iście salomonowe rozwiązanie