gdzie kupic nike free run 2
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jak w temacie
gdzie je kupic, chodzi o kolor niebiesko pomaranczowy ten z reklamy, nigdzie nie moge znalezc
gdzie je kupic, chodzi o kolor niebiesko pomaranczowy ten z reklamy, nigdzie nie moge znalezc
yacool napisał(a):
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
"Wojtek, a chińskie trampki z lat '80 pamiętasz? Z takim gumowatym kółkiem na kostce i dwoma wywietrznikami pod łukiem stopy. Przy dobrym zrywie to albo schodziła skóra z nogi albo odrywała się podeszwa od cholewy"
- noyle
- Wyga
- Kontakt:
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Stary temat o dostępności Nike Free: http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 16&start=0
Nike Free w Polsce to taki wirtualny byt. Możesz toto zobaczyć w reklamach, ale w sklepie nie uświadczysz.
Ja sprowadziłem swoje Nike Free 3.0 z USA, bo w Polsce były tylko na indywidualne zamówienie przez sklep internetowy za absurdalną cenę (ok. 400zł).
Obecnie w USA w cenie 115$ (ok. 140$ z przesyłką do Polski) można kupić Nike Free ID, w których możesz zaprojektować sobie kolorystykę, a dodatkowo wybrać szerokość buta i podeszwę (Run 2 lub 3.0). W Polsce nie dostaniesz mocno reklamowanych Nike Run 2 nawet w sklepie firmowym w największej galerii handlowej w północnej Polsce (Galeria Bałtycka w Gdańsku).
Śmiech na sali.
Nike Free w Polsce to taki wirtualny byt. Możesz toto zobaczyć w reklamach, ale w sklepie nie uświadczysz.
Ja sprowadziłem swoje Nike Free 3.0 z USA, bo w Polsce były tylko na indywidualne zamówienie przez sklep internetowy za absurdalną cenę (ok. 400zł).
Obecnie w USA w cenie 115$ (ok. 140$ z przesyłką do Polski) można kupić Nike Free ID, w których możesz zaprojektować sobie kolorystykę, a dodatkowo wybrać szerokość buta i podeszwę (Run 2 lub 3.0). W Polsce nie dostaniesz mocno reklamowanych Nike Run 2 nawet w sklepie firmowym w największej galerii handlowej w północnej Polsce (Galeria Bałtycka w Gdańsku).
Śmiech na sali.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
O MOIM TRENINGU
- javai
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:49:29
Ja mierzyłem Nike Free Run 2 w Poznaniu w Galerii Malta.
A później zamówiłem w stanach (w sklepie polecanym przez fotman'a - dzięki jeszcze raz) ale nie Run 2 tylko poprzedni model za 63USD plus 24 US przesyłka.
Wczoraj doszły po 3 tygodniach.
Dziś się w nich przebiegnę.
A później zamówiłem w stanach (w sklepie polecanym przez fotman'a - dzięki jeszcze raz) ale nie Run 2 tylko poprzedni model za 63USD plus 24 US przesyłka.
Wczoraj doszły po 3 tygodniach.
Dziś się w nich przebiegnę.
Po co ja biegam?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:11
- Życiówka w maratonie: 3:10,40
który to sklep jeśli można wiedzieć? za 240pln to sobie można dla sportu kupić.A później zamówiłem w stanach (w sklepie polecanym przez fotman'a - dzięki jeszcze raz)
a może znacie taki sklep żeby jeszcze można kupić inne buty niż nike? Pytam bo nigdy nie kupowałem butów w USA przez internet a mam upatrzone brooksy to bym za jednym zamachem kupił.
W Krakowie są w galerii krakowskiej i jakiegoś specjalnego poruszenia nie wzbudzają.
- javai
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:49:29
Wejdź na http://www.runblogger.com/
tam jest link do sklepu Running Warehouse - dostajesz 10% rabatu jeszcze.
Przesyłka do polski to http://www.polameronline.com/Default.aspx
tam jest link do sklepu Running Warehouse - dostajesz 10% rabatu jeszcze.
Przesyłka do polski to http://www.polameronline.com/Default.aspx
Po co ja biegam?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
javai: ile zapłaciłeś polamerowi? Były jakieś problemy? Mozesz podać wymiary i wage paczki?
- ErgoJanek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:52
- Życiówka w maratonie: 3h28
Jeśli nadal szukasz to zapraszamy do nas:noyle pisze:gdzie kupic nike free run 2
jak w temacie
http://ergo-sklep.pl/blog/szal-nike-free-/
Nie mamy jeszcze sklepu on-line (prace trwają), ale i tak możemy to załatwić zdalnie. Pisz na sklepergo@gmail.com
Pzdr,
Janek
Janek
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Zalecam kupowanie butów wg. rozmiarówki US- jest stabilna, niezmienna, co sprawdziłem na czterech producentach (Adidas, Nike, Asics, Brooks).
U wszystkich ww. producentów mój rozmiar buta to US12,5.
Rozmiarówki: UK (brytyjska), EUR, CM różnią się zależnie od producenta. W skrajnych wypadkach jest to różnica nawet 1,5 rozmiaru.
U wszystkich ww. producentów mój rozmiar buta to US12,5.
Rozmiarówki: UK (brytyjska), EUR, CM różnią się zależnie od producenta. W skrajnych wypadkach jest to różnica nawet 1,5 rozmiaru.
O MOIM TRENINGU
O MOIM TRENINGU
-
- Zaprawiony W Bojach
85$ w kazdym sklepie, tansze niz tradycyjne, ktore zaczynaja sie od 100fotman pisze:Obecnie w USA w cenie 115$ .
Na internecie mozna ustrzelic nawet za 65$, jak sie na jakis rabat trafi.
Dlaczego sprzet w Polsce ma takie ostre przebicie, to przeciez rozboj na prostej drodze.
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Ale ja pisałem o Nike ID.DariaB pisze:85$ w kazdym sklepie, tansze niz tradycyjnefotman pisze:Obecnie w USA w cenie 115$ .
O MOIM TRENINGU
O MOIM TRENINGU
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
A w jakiej cenie?ErgoJanek pisze:Jeśli nadal szukasz to zapraszamy do nas:noyle pisze:gdzie kupic nike free run 2
jak w temacie
http://ergo-sklep.pl/blog/szal-nike-free-/
Nie mamy jeszcze sklepu on-line (prace trwają), ale i tak możemy to załatwić zdalnie. Pisz na sklepergo@gmail.com
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pewnie 399zł
- noyle
- Wyga
- Kontakt: