Fenomenalny Bieg !!!
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rozegrane po mistrzowsku- olbrzymia moc i umiejętność znalezienia się w grupie. Wyglądał na zamkniętego, a jednak znalazł lukę.
Piękny bieg, piękna walka wszystkich zawodników.
Piękny bieg, piękna walka wszystkich zawodników.
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie zgadzam się z wami całkowicie. Bardzo źle pobiegnięty przez zwyciensce bieg taktycznie. a taką moca winien trzymac sie blizej czuba a nie tak daleko ztyłu jeszcze w tak niebezpiecznym biegu jak 800 metrów. chyba oglodaliście inny bieg niż ja
Tompoz
Tompoz
Tompoz
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Ja oglądałem bieg rozegrany bardzo ciekawie, pełen drazmatyzmu gdzie dwóch ostatnich kolesi po 500 m, po kolejnych 300 m wpada na metę na 1 i 2 miejscu.tompoz pisze:Nie zgadzam się z wami całkowicie. Bardzo źle pobiegnięty przez zwyciensce bieg taktycznie. a taką moca winien trzymac sie blizej czuba a nie tak daleko ztyłu jeszcze w tak niebezpiecznym biegu jak 800 metrów. chyba oglodaliście inny bieg niż ja
Tompoz
To jest sport to jest rozrywka da mas i taki bieg jest super do oglądania.
To tak jakby w meczu piłki nożnej przy wyniku 4-4 mówić, że pomimo gradu przepięknych goli, mecz był słaby bo drużyny zagrały kiepsko w defensywie.
Krzysiek
-
- Zaprawiony W Bojach
Maniak_Biegowy pisze:Tompoz hahahaahh ty nigdy takiego finiszu nie będziesz miał a ty krytykujesz żal. koleś miał taki zapas że by mógł zacząć ostanie 50m finiszować hahaha :D
a co ma poziom mego wytrenowania do oceny tego biegu od strony taktycznej............... nie widze związku
Tompoz
Tompoz
- Ultimate_Runner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 34:33
buki weź się kilka razy w łeb pieprznij ;d tak, już popchał kipketera żeby ten wygrał w mś 5 metrów przed metą ;d bardzo mądre, szczególnie, że ten przeciwnik to ani nie kenijczyk ani nie duńczyk ;d a gdzie tu jakakolwiek solidarność to nie wiem ;d to są mś i rywalizacja o medale ;d buki, najwyższy czas zacząć się leczyć ;dManiak_Biegowy pisze:http://www.youtube.com/watch?v=0Q93qjmPuLs
A to co to jest zawodnik popchał kipketera by wygrał !!! ale solidarnośćjeśli tak nie uważacie czemu kipketer cieszy się na mecie jak wygrał ?? i kiwa głową