szukam dobrego ortopedy sportowego z wroclawia

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
wintersports14
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam.szukam dobrego ortopedy sportowego z wroclawia.kogo mozecie polecic kto sie zna na kontuzjach?
PKO
bba
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie spotkałem. Poszukaj może w innym mieście.
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:30

Nieprzeczytany post

wintersports14 pisze:witam.szukam dobrego ortopedy sportowego z wroclawia.kogo mozecie polecic kto sie zna na kontuzjach?
Grzegorz Swisulski, BENEMED sc, Wroclaw. prawdopodobnie najlepszy spec od kolan. mozna o nim poczytać na forach w internecie.
Obrazek
past
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Potwierdzam Świstulskiego, aczkolwiek ja byłem na 2 artroskopiach u Tomasza Andrzejewskiego, moim zdaniem to numer 1 chyba nie tylko we Wrocławiu. Z tego co wiem u niego leczyli się kolarze górscy z CCC i koszykarze Śląska
Przyjmuje w szpitalu Euromedicare , oraz w przychodni na Zakrzowie.
kibuc
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:12

Nieprzeczytany post

Ja leczę kolana od lat u Andrzejewskiego. Lubi kroić - z USG czy rezonansem możesz do niego przyjść, żeby porozmawiać o kropkach i kreskach widocznych na ekranie, ale jeśli jest problem, i tak skończy się tym, że zaleci artroskopię, by obejrzeć staw bezpośrednio. Mi to nie przeszkadza (w czerwcu czeka mnie już piąta operacja, właśnie takiego "rozpoznawczego" typu, by ocenić stan po rekonstrukcji więzadła krzyżowego i chrząstki), bo na Pilczyckiej leży się bardzo przyjemnie, ale jeśli preferujesz metody bezinwazyjne, to musisz poszukać gdzie indziej.

Edit: Andrzejewski przyjmuje, oprócz wspomnianych EMC i Zakrzowa (Multimedica), również w Wyższej Szkole Fizjoterapii przy Kościuszki - w środy między 17 a 18 zdaje się. Pojawia się tam również Kentel - inne znane w branży wrocławskie nazwisko.
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:30

Nieprzeczytany post

kibuc pisze:Ja leczę kolana od lat u Andrzejewskiego. Lubi kroić - z USG czy rezonansem możesz do niego przyjść, żeby porozmawiać o kropkach i kreskach widocznych na ekranie, ale jeśli jest problem, i tak skończy się tym, że zaleci artroskopię, by obejrzeć staw bezpośrednio. Mi to nie przeszkadza (w czerwcu czeka mnie już piąta operacja, właśnie takiego "rozpoznawczego" typu, by ocenić stan po rekonstrukcji więzadła krzyżowego i chrząstki), bo na Pilczyckiej leży się bardzo przyjemnie, ale jeśli preferujesz metody bezinwazyjne, to musisz poszukać gdzie indziej.

Edit: Andrzejewski przyjmuje, oprócz wspomnianych EMC i Zakrzowa (Multimedica), również w Wyższej Szkole Fizjoterapii przy Kościuszki - w środy między 17 a 18 zdaje się. Pojawia się tam również Kentel - inne znane w branży wrocławskie nazwisko.
witaj,
widze, ze masz doswiadczenie. Ile sie czeka na zabieg? prywatnie pewnie sie nie czeka ale za to slono kosztuje. a na kase chorych?

pozdrawiam
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ