Hispalis tuning

Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ostatnio coś moda trwa na wrzucanie tuningów to postanowiłem nie być gorszy. Moje hispalisy już dłuższy czas stały w kącie ze względu na pękniętą podeszwe. Tak stały, patrzyły aż postanowiłem coś z nimi zrobić. Co prawda cięcia nie wyszły idealnie (pewnie przez brak lasera fotonowego) ale co zrobić. Redukcja wagi to 200g (z 380 na 180/sztuka). Jeszcze ich nie testowałem bo aura nie sprzyja. Wiem że do sz.p.Zenka mi bardzo daleka ale może kiedyś weźmie mnie przynajmniej na swojego terminatora.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

BHP - z angielskiego Bloody Hands Pain, to rytuał inicjacji, który przechodzą wszyscy początkujący tunerzy...
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Za dużo zapału włożyłem w cięcie, ale skoro to inicjacja to najwyraźniej tak musiało się stać
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak zaczniesz w nich biegać zacznij korygować nadmiary niedociętej w pierwszej fazie tuningu pianki. Wyczujesz pod stopą że niektóre miejsca są niedocięte i wtedy można delikatnie modyfikować cięcia dokładnie pod własną stopę. Nóż do tapet jest dobry ale uważaj - to delikatne i ostre ostrze. Spokój i pewna rączka się przydają. Ja wymawiam wówczas magiczne zaklęcie: "O WIELKI ZENONIE bądź ze mną !!!" i wtedy przystępuję z uwagą i namaszczeniem do pracy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ