Witam wszystkich biegaczy!
Od dłuższego czasu, nurtuje mnie podjęcie pewnej decyzji, mianowice chciałam powrócić do biegania pod okiem trenera. Nie wiem czy jest to możliwe bo mam już 23 lata i nie wiem jak zareaguje na to trener. Oczywiście jestem aktywna biegowo.
Proszę pomóżcie mi, czy jest możliwość powrotu, a jeśli tak, to jak to załatwić
Dziękuję za każdą odpowiedź
powrót do trenowania
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
prosta sprawa zapytaj trenera i okresl sie co do treningu co chcesz osiagnac ,naczym ci zalezy.
Trener powie ci czy bedziesz trenowal z nim i napewno okreslicie przyszle cele i mozliwosci
Oczywiscie piszesz ze masz 23 lata co to jest[no dziadek]
chyba ,ze trening wybitnie zawodniczy i tylko licza sie czasy wyniki,,itd.
Czasem przerwa duzo lepiej dziala na organizm a przerwa tak jaka ty opisales czyli czynna jeszcze lepsza sprawa.
Nieczaj sie walcz,,pozdrawiam
Trener powie ci czy bedziesz trenowal z nim i napewno okreslicie przyszle cele i mozliwosci
Czasem przerwa duzo lepiej dziala na organizm a przerwa tak jaka ty opisales czyli czynna jeszcze lepsza sprawa.

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziękuję za odpowiedź, zrobię tak jak piszesz.krasnoludek6 pisze:prosta sprawa zapytaj trenera i okresl sie co do treningu co chcesz osiagnac ,naczym ci zalezy.
P.S tak przy okazji jestem dziewczyną nie chłopakiem

- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
tak ,przepraszam ale jestes biegaczka. Razem biegamy wiec wybacz po prostu nie zauwazylem,,pozdrawiam