Pomoc przy wyborze pulsometru
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, bardzo Was proszę przy wyborze pulsometru dla poczatkującego.. przeglądałem dużo ofert i wybrałem dwóch faworytów :
Suunto M1 i Beurer PM 58
i tutaj Wasza pomoc który z nich wybrac ewentualnie co możecie jeszcze polecić tak do 300 złotych ewnt 350 złotych maks. Zalezy mi na dobrym w miarę sprzęcie jak za tę cenę .
Suunto M1 i Beurer PM 58
i tutaj Wasza pomoc który z nich wybrac ewentualnie co możecie jeszcze polecić tak do 300 złotych ewnt 350 złotych maks. Zalezy mi na dobrym w miarę sprzęcie jak za tę cenę .
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Sunto
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki bardzo za odpowiedź.. dochodzi jeszcze jedna opcja... polar rs 100 tylko tutaj nie ma wymiennej baterii ;/ czy jest jakaś opcja aby kupic do tego czujnik z wymienna baterią ?
-
- Rozgrzewający Się
A jakiś link ewentualnie ? do tego typu nadajnika (wraz z pulsometrem POlara rs 100 ) jestem laikiem w tych sprawach ..wiec ciezko mi to znaleźć.. z góry dzięki
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/sho ... 00_czarny/ - na przykład tu, w opisie jest napisane, że w zestawie jest wearlink. Sklep jest sprawdzony, kupiłem tam kilka rzeczy, m.in. pulsometr.
A jeśli chodzi o to, co to wearlink to tu znajdziesz bliższe informacje: http://polar.fi/pl/produkty/akcesoria/W ... ransmitter
A tak na boku, to faktycznie z czystym sumieniem mogę polecić Ci produkty polara. Używałem modelu RS200 i byłem z niego naprawdę zadowolony.
A jeśli chodzi o to, co to wearlink to tu znajdziesz bliższe informacje: http://polar.fi/pl/produkty/akcesoria/W ... ransmitter
A tak na boku, to faktycznie z czystym sumieniem mogę polecić Ci produkty polara. Używałem modelu RS200 i byłem z niego naprawdę zadowolony.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 47:36
Przyłączam się do opinii o Polarach. Sam używam RS300xd i jestem bardzo zadowolony. Ciekawostką jest, że zegarek i Link używają często innych baterii więc trzeba na to zwrócić uwagę przy zakupie zapasowych. Zegarek ma standardową 2023 a Link chyba 2025 ale nie wiem czy we wszystkich przypadkach. Używam też do niego GPS-u zasilanego paluszkiem. Ciekawa sprawa, przynajmniej można w miare dokładnie poznać swoje wyniki i wszystko przesłać do specjalnego programu na stronie producenta.
Polecam firmę Polar.
Polecam firmę Polar.
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki chyba jednak postawie na polara... ( chociaz i po głowie chodzi garmin ) :P