Animal FLEX profilaktycznie na stawy ??
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam.
Przez dwa lata trenowałem intensywnie na siłowni (3 razy w tygodniu) trening dużymi ciężarami, typowo na siłę i masę (nogi również). Od pół roku nie trenuję na siłowni natomiast intensywnie biegam (3-5 razy w tygodniu). Już trenując na siłowni zastanawiałem się nad profilaktycznym zastosowaniem tego środka dla wzmocnienia stawów: http://hellhound.pl/odzywki-suplementy/ ... c-386.html.
Podkreślam że nie mam żadnych problemów, środek chciałby zastosować profilaktycznie na regeneracje.
Pytanie moje czy ma to sens ?? Jest to korzystne ??
Przez dwa lata trenowałem intensywnie na siłowni (3 razy w tygodniu) trening dużymi ciężarami, typowo na siłę i masę (nogi również). Od pół roku nie trenuję na siłowni natomiast intensywnie biegam (3-5 razy w tygodniu). Już trenując na siłowni zastanawiałem się nad profilaktycznym zastosowaniem tego środka dla wzmocnienia stawów: http://hellhound.pl/odzywki-suplementy/ ... c-386.html.
Podkreślam że nie mam żadnych problemów, środek chciałby zastosować profilaktycznie na regeneracje.
Pytanie moje czy ma to sens ?? Jest to korzystne ??
-
- Dyskutant
Może u Ciebie nic nie zadziałało bo za krótko stosowałeś? (brałeś w ogóle ten preparat?)
W moim przypadku pomogło, jednak obecnie wykańczam puszkę i równolegle zaczynam brać glukozaminę plus (po lekturze „Biegiem przez życie” ) ma większą przyswajalność choć nie tak dużo dodatków jak flexit.
O skuteczności tych preparatów krążą legendy ale w książkach J. Skarżyńskiego można sobie poczytać o sensie ich brania. Glukozamina plus kosztuje ok. 12zl na 1-1,5 miesiąca.
pozdro
W moim przypadku pomogło, jednak obecnie wykańczam puszkę i równolegle zaczynam brać glukozaminę plus (po lekturze „Biegiem przez życie” ) ma większą przyswajalność choć nie tak dużo dodatków jak flexit.
O skuteczności tych preparatów krążą legendy ale w książkach J. Skarżyńskiego można sobie poczytać o sensie ich brania. Glukozamina plus kosztuje ok. 12zl na 1-1,5 miesiąca.
pozdro
-
- Stary Wyga
Może i nie regeneruje ale mi pomaga i to tak że z leśnych ścieżek przeszedłem na betonowe chodniki i jest ok. Profilaktyczne branie bez sensu, może nawet zablokować naturalne procesy odnowy.
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Przestudiuj co napisałeś, totalny bełkot wież mihyzop pisze:Może i nie regeneruje ale mi pomaga i to tak że z leśnych ścieżek przeszedłem na betonowe chodniki i jest ok. Profilaktyczne branie bez sensu, może nawet zablokować naturalne procesy odnowy.

"Może i nie regeneruje ale mi pomaga"
hm... a skąd to wiesz z dziennika zachodniego ?
"i to tak że z leśnych ścieżek przeszedłem na betonowe chodniki"
hm...ale to była twoja decyzja na podstawie placebo z dziennika zachodniego ? Nawiasem mówiąc ma być odwrotnie...
"i jest ok"
No bo co innego ma być jak nie ok, do czasu aż się coś nie stanie ?
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe na jakiej podstawie sobie to chwalą ^_^ hrhr, bo ich sponsoruje albo może coś co się chwali bo jest na topie, szybciej bym uwierzył jak by sam ITI to chwalił, ale ludzie mają naje**** we łbach, więc chwalą j/powyżej.
pozdro
pozdro
- Katsumoto
- Dyskutant
To świetny suplement jeśli chodzi o stawy. Na pewno każdy organizm jest inny i na każdego w różny sposób będzie działać. Znam co najmniej kilku sportowców różnych dyscyplin, którzy go stosowali i byli bardzo zadowoleni. Nie można mieć negatywnego zdania na temat każdego suplementu i z góry zakładać, że jak suplement to równa się wyrzucenie kasy i g.wno. Sport poszedł do przodu i suplementacja to teraz norma, choć na pewno granica między dopingiem jest czasami cienka. Ale jest to forum sportowe i trzeba pisać o wszystkim. Koniec
Śmierć nie jest smutna. Smutne jest to, że większość ludzi wcale nie żyje!
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Sport poszedł do przodu bo...bo i tak by poszedł...hr hr a że poszedł do przodu to i suplementy też poszły bo to tak jak byś chodził w butach bez skarpetek...podobno, a do farmaceutyki podchodzę z bardzo dużą rezerwą, bo wiem co to jest i jak działa o ile działa a działać może też na wiele sposobów np.
także wiesz looz...
pozdro

pozdro