Akcja biegiem przez świat

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Whitecat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Szczerzę mówiąc nie wiem jak zachęcić do naszej akcji ,powiem więcej nie wiem nawet czy umieściłem temat w odpowiednim dziale ;) Chciałbym napisać kilka słów na temat naszego pomysłu ,który mamy zrealizować już 4 sierpnia bieżącego roku. Otóż wraz z przyjaciółmi mamy zamiar przebiec całą Polskę z południa na północ dla potrzebujących osób. Zdajemy sobie sprawę ,że nie jest to oryginalny pomysł ,było już kilka akcji tego typu ,jednak każda forma pomocy powinna być respektowana .Co ma wyróżniać naszą akcję ? Jesteśmy trójką dwudziestolatków nie mamy w 100% profesjonalnego stosunku do biegania, więc już na starcie możemy zagwarantować kupę śmiechu i dobrej zabawy,;) Na dzień dzisiejszy mamy już kontakt z fundacją ,która wzięła nas pod swoją opieką ,pomoże zrealizować naszą inicjatywę. Niebawem ukaże się również pierwszy filmik z naszej akcji. Więcej informacji znajdziecie pod adresem:www.facebook.com/biegiemprzezswiat klikając na „lubię to” wspierasz nasz pomysł ;] Pozdrowienia od całej ekipy Biegiem przez świat
PKO
kamilos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:30

Nieprzeczytany post

Kurde, ale bym sobie taki odcinek pobiegł :D Możecie coś zdradzić, którędy będziecie biec przez południe, oraz w jakim mniej więcej tempie?
Myślę, że na odcinek kilkunastu, kilkudziesięciu km mógłbym się dołączyć, czyż nie??
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
Whitecat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Podaję wstępny rozkład biegu ,jednak mogą jeszcze zajść drobne zmiany ;)
Start biegu przewidujemy na sierpnia. Zapraszamy każdego kto zechce nam potowarzyszyć
na trasie ;)

1.Janów Podlaski-Łosice
2.Łosice-Siedlce
3.Siedlce-Kałuszyn
4.Kałuszyn-Zakręt
5.Zakręt-Warszawa
6.Warszawa-Łomianki
7.Łomianki-Goławin
8.Goławin-Nowy Reczyn
9.Nowy-Reczyn-Soczewka
10.Soczewka-Włocławek
11.Włocławek-Radziejów