Zakup butów -nie wiem gdzie kupic :/

EvilLeRoi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam :)
Chciałbym zacząć biegać a co za tym idzie chciałbym jakieś buty do biegania kupić se, ale moja wiedza na ten temat jest bardzo mała i nawet po przeczytaniu artykułu o butach coś wątpię że samemu dam rade wybrać dobre buty. Kasy też nie mam tyle żeby uczyć się metodą prób i błędów, A WIĘC moje pytanie/ prośba czy znacie jakiś dobry sklep z butami gdzie mi dobrze doradzą z wyborem butów? W dzisiejszych czasach raczej takiego przeciętnego sprzedawce bardziej interesuje zarobek niż zadowolenie klienta ( sugeruje ze raczej spróbuje wcisnąć mi droższe niż lepsze).A i najważniejsze mieszkam w Piekarach Śląskich wiec z większych miast koło mnie to Katowice, Chorzów hmmm bytom , tarnowskie góry.
Też się zastanawiałem czy ma sens w ogóle kupować od samego początku buty, ale z praktyki nie wielkiej ale zawsze jakiejś już chciałem kiedyś zacząć biegać i biegałem trochę w zwykłych adidaskach ^^ i za dobrze na tym niewyszłem :/ Pomóżcie:)
PKO
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

www.sklepbiegacza.pl - w Katowicach na ul. Kościuszki. Ale sprawdź sobie sam wcześniej, jaką masz stopę, jeśli będziesz miał wątpliwości, to jakoś ze sprzedawcą dojdziecie to właściwych wniosków.
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Decathlon? Ale w samych Katowicach chyba nie ma, więc musisz dojechać.
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
bansen
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze:Decathlon? Ale w samych Katowicach chyba nie ma, więc musisz dojechać.
Jest w Sosnowcu i Gliwicach, ale na fachową poradę to bym u nich nie liczył. Choć - przynajmniej w Bielsku-Białej - buty mają posegregowane według pronacji.
Awatar użytkownika
henry1125
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45.41

Nieprzeczytany post

W Łodzi , obsługa w Decathlonie jest dość dobrze zorientowana, chyba najlepiej ze wszystkich tych sportowych sklepów, chociaż może trafiłem akurat na taką Panią, która sama biega. W każdym razie uważam, że Decathlon jest dobrym pomysłem.
Run Forrest, RUN!!
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zrób zdjęcia achillesów oraz wodny odcisk stopy. To na miejscu pomożemy.

Paweł Decathlon Lublin :taktak:
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ