Sigma PC-9 Man

abdon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich.
Tak jak w tytule-nadaje się to to do czego? Zaznaczę że bieganie traktuje rekreacyjnie beż większych zawodniczych fajerwerków. Na spokojnie dla zdrowia jednak w tym sezonie chciał bym to troszkę usystematyzować przejść do planów i może 2-3 biegów w roku. Nie znalazłem na forum wypowiedzi na temat tego konkretnego modelu a zainteresowany nim jestem to i pomocy szukam :hejhej: za uwagi porady z góry dziękuję i pozdrawiam :hejhej:
PKO
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 32:22

Nieprzeczytany post

Tu masz na temat innego modelu tej firmy
http://bieganie.pl/?cat=22&id=2251&show=1

Ja osobiście mogę dodać od siebie na temat sigmy pc-15 minmalnie droższa od pc-9, chyba koło 10zł drożej na allegro.
W pc-15 mam problemy z pomiarem pulsu, już przy spoczynkowym zawyża mi o koło 20uderzeń, a później mam wrażenie że ta wartość rośnie wykładniczo bo przy spokojnym truchcie puls sięga mi 150-160uderzeń. Zatem jeśli chciałbyś robić treningi bazujące na strefach pulsu, to chyba wszystkie sigmy padaja na całej lini. Ja sobie wielkich nadziei po pulsometrze nie robiłem po przeczytaniu artykułu, na szczęście pc-15 ma wbudowaną pamięć miedzyczasów, w przeciwieństwie do droższego odpowiednika, to mnie w zupełności zadowala, a cena 100zł była na moja kieszń. Pozostałe funkcje póki co działają bez zarzutów, jeden minus jeszcze za to, że stoper/miedzyczasy itd nie działają bez opaski z czujnikiem, więc mimo że to bubel i poprawnie nie mierzy to i tak trzeba ją zakładać ;p
10km- 32:22
21.097km- 1:12:03
https://www.strava.com/athletes/mbujala
abdon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie na pomiarze tętna najbardziej mi zależy a tu lipa widzę, no ale nic może inni mają inne "lepsze" doświadczenia z tym ustrojstwem oby była to jednostkowa przypadłość.Jak by nie patrzeć cena nie jest zbyt wygórowana.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ