Witajcie.
Mam mały problem, zakupiłem na allegro bluzę do biegania - niby techniczna - 4energy. Problem w tym, że na metce jest 100% Cotton.
Nie zauważyłem tego i biegałem w niej. Biegało się ok. Parę dni wcześniej uraczyłem biegania w czymś co miało 55% poli i 45% bawełny.Byłem mokry jak szczur, cieszę się że żyję,
Nie mam pojęcia o co chodzi. Nie biega się w niej jak w bawełnie. Spotkał się ktoś z takim czymś?
Poniżej załączam link do aukcji
http://allegro.pl/promocja-bluza-techni ... 57662.html
bluza 4energy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witaj. Dziękuje za odpowiedź.
Kupiłem właśnie z allegro, gdzie było napisane, ze 100% poliester.
Przy czym już "na żywo" nie wygląda jak np. moje inne koszulki poliestrowe. Wewnętrzna strona wygląda jak bawełna, przy czym jest ciut inna w dotyku ale ma takie charakterystyczne meszki, tak jakby mogła się "zmechacić")
Zewnętrzna strona bardziej przypomina poliester, ale też nie w 100%.
Tzn osobiście wydaje mi się że jeżeli nie będę mokry, a raczej ta bluza po bieganiu, to chyba mogę w niej biegać, prawda?
Czy się mylę?:)
Kupiłem właśnie z allegro, gdzie było napisane, ze 100% poliester.
Przy czym już "na żywo" nie wygląda jak np. moje inne koszulki poliestrowe. Wewnętrzna strona wygląda jak bawełna, przy czym jest ciut inna w dotyku ale ma takie charakterystyczne meszki, tak jakby mogła się "zmechacić")
Zewnętrzna strona bardziej przypomina poliester, ale też nie w 100%.
Tzn osobiście wydaje mi się że jeżeli nie będę mokry, a raczej ta bluza po bieganiu, to chyba mogę w niej biegać, prawda?
Czy się mylę?:)
-
- Zaprawiony W Bojach
z opisu wynika ze jest podobna jak moja bluza kalenji na chlodniejsze dni: w srodku taki misiek/meszek, na zew jak koszulka poliestrowa. mysle ze mozesz sprobowac
procz tego przeciez pewnie cos jeszczze wlozysz w koncu mamy mrozy