wytrzymalosc butow
- henry1125
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45.41
- Życiówka w maratonie: brak
Ja miałem Nike,ale modelu nie pamiętam. Biegałem w nich trzy lata, nie licząc zimy i dopiero w tym roiku wymieniłem. 80% biegałem w nich po asfalcie, tygodniowo robiłem około 40-45km. Uważam ,ze to niezły wynik:). Wizualnie nadal są niezłe,dlatego chodzę w nich jeszcze,ale już nie biegam(zaczynało się odczuwać skrzywienie w tylnej części pięty).
Run Forrest, RUN!!
-
- Zaprawiony W Bojach
New Balance 1061 - do 1500km nie widziałem śladów zużycia ani nie czułem zmniejszenia się komfortu biegania, po prostu nagle podczas biegu urwała się podeszwa dając mi jednoznaczny sygnał, że trzeba buty wymienić 
New Balance 872, trailowe - te z kolei mają o wiele mniejszy przebieg, może z 800km, ale przy gumie podeszwy robią się dziury w siateczce ewidentnie to wina kopani w kamieni w górach, po każdym takim biegu przybywało dziur a istniejące się powiększały.

New Balance 872, trailowe - te z kolei mają o wiele mniejszy przebieg, może z 800km, ale przy gumie podeszwy robią się dziury w siateczce ewidentnie to wina kopani w kamieni w górach, po każdym takim biegu przybywało dziur a istniejące się powiększały.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
moje troszkę już zabiegane najki pegazy:

myślicie, że już się nie nadają do codziennego użytku?
zdrówko

myślicie, że już się nie nadają do codziennego użytku?
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
...cd, coś się obrazki nie chciały aplołdować...

mastering the art of losing. even more.