pierwszy maraton...

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
jurki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Poszukuje planu przygotowania do maratonu opiewajacego na 6 miesiecy. Mam 29l Obecnie jestem w stanie pobiec 30 min. ciezko mi okreslic predkosc , moze 6min na km. za cel postawilem sobie jednak brzebiegniecie maratonu w czerwcu 2011. z gory dzieki za wszelka pomoc.
PKO
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a gdzie zamierzasz wystartować w czerwcu 2011? jak rozumiem, jeszcze żadnych zawodów nie zaliczyłeś? pół roku praktycznie od "zera" to trochę mało... ja byłbym ostrożny...
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
Awatar użytkownika
Novik-HKP
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 40:50
Życiówka w maratonie: 3:35:44

Nieprzeczytany post

W czerwcu?? Może być dodatkowo gorąco. Lepiej spokojnie trenuj do jesieni - wrzesień Wrocław, październik Poznań. Mój koleżka pełen zapału chciał się przygotować w miesiąc na dyszkę. Nie stanął nawet na starcie.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Novik-HKP][img]http://runmania.com/f/eedb0a08f3de36b5b0de12b431b6b631.gif[/img][/url]

Kiedyś trzeba zacząć...
stepow
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Trenuj przez zimę, od wiosny przebiegnij parę piętek, dziesiątek, jakiś półmaraton może dwa. To pomoże ci zweryfikować poziom wytrenowania do maratonu jesiennego.
Po półmaratonie podejmij decyzję.

Pozdrawiam,
Marek, Wrocław
http://www.stepow.net/
jurki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam. mam zamiar pobiec w irlandii wiec z aurą moze byc różnie, co do doswiadczenia to kiedys pobiegalem nieco pod okiem pana Andrzeja Korytkowskiego, ok. 1,5 roku. Zsliczylem kilka obozów i startów ulicznych, z technika nie powinno wiec byc najgorzej było to jednak 8 lat temu wiec z nawalu czekajacej mnie pracy zdaje sobie sprawe. Jednak musze miec pewien plan, i byloby wprost niebiansko gdybym otrzymal pewna pomoc z zewnatrz. chciec to móc... thnx
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jurki - wydaje mi się, że planów pod maraton jest mnóstwo w necie, tylko poszukać i coś właściwego dla siebie znaleźć. Ważne, żeby robić długie wybiegania, to chyba głównie gwarantuje jako-takie ukończenie maratonu. Ja jednak jestem sceptyczny co do startu w czerwcu w maratonie po takiej przerwie. Też radziłbym spokojnie przepracować zimę, wiosną połówkę albo i dwie zrobić (nie flaszki rzecz jasna :hej: ) i na jesień możesz mysleć o maratonie.
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
jurki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

oki... pomyslimy co do tego czerwca a tymczasem dzieki za porady i wiatru w plecy :hahaha:
jurki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

życzę...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ