fajne ciuchy w tchibo
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
stoora nie polecam. po przebieganiu 2-3 miesięcy są poprzerywane koło szwów. Wg. firmy stoor rozmiarówka była na pewno dobra (tak mi odpisali). Naprawdę liche. A kupilem je zachęcony przez opinie na forum...
"Uczyń z każdej przeszkody swoją szansę"
Lance Armstrong
Lance Armstrong
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
nie rozumiem, oddasz uzywane ciuchy? pobiegales w nich spociles sie i teraz oddasz?Duncan pisze:może faktycznie za duże, zakładam takie zwykłe spodenki z siateczką, takie do kolan niebiegowe, ale przy normalnych gaciach nic mi nie obcierało, chyba oddam te bielizne tchibo i zamowie stoora
-
- Zaprawiony W Bojach
Moje spodenki bieliźniane z Tchibo przez cały maraton nie obtarły nie ani trochę, polecam szczerze.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
moich problemów ciąg dalszy: czy to normalne że getry lekko krępują ruchy? Chodzi mi o to że jak zginam noge w kolanie to czuje że mogłoby być luźniej
-
- Dyskutant
a co możecie powiedzieć o tych dwóch rzeczach:
bluza
http://www.tchibo.pl/Cieplochronna-bluz ... 23705.html
spodnie
http://www.tchibo.pl/Damskie-cieplochro ... 20336.html
ktoś wcześniej pisał, że kupił bluzę, czy to ta powyżej? I jak się sprawdza? Spodnie mają bardzo fajną cenę i wyglądają też fajnie no i nie są to legginsy do których wciąż nie jestem przekonana. Proszę o radę w czym cieplej w takich spodniach czy w legginsach i na to cieniutkie zwykłe długie spodenki? I czy pod tę bluzę jeszcze t-shirt czy jakaś bluzka z decathlonu z długim rękawem, czy jak?
Wiem, że muszę to potestować sama na sobie w czym mi ciepło a w czym nie, ale kupić też coś muszę a nie wiem co i ile :D
bluza
spodnie
ktoś wcześniej pisał, że kupił bluzę, czy to ta powyżej? I jak się sprawdza? Spodnie mają bardzo fajną cenę i wyglądają też fajnie no i nie są to legginsy do których wciąż nie jestem przekonana. Proszę o radę w czym cieplej w takich spodniach czy w legginsach i na to cieniutkie zwykłe długie spodenki? I czy pod tę bluzę jeszcze t-shirt czy jakaś bluzka z decathlonu z długim rękawem, czy jak?
Wiem, że muszę to potestować sama na sobie w czym mi ciepło a w czym nie, ale kupić też coś muszę a nie wiem co i ile :D
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
ja mam taka bluze kupiona 3 lata temu, ma troche inne rozwiazanie na koncu rekawow, w mojej mozna cale dlonie schowac. Jak dla mnie jest super. Teraz zakladam ja z podkoszulka pod spodem, potem bede zakladac jeszcze dlugi rekaw pod spod a w mrozy jeszcze dodatkowo kurtke. Z takimi rekawami jak tu jest bluza mojego meza i jest zadowolony.
Spodnie wygladaja fajnie ale ja preferuje obcisle, nie lubie jak mi sie cos kolo nog placze. Ale jak lubisz to wydaje mi, ze bede ok.
Spodnie wygladaja fajnie ale ja preferuje obcisle, nie lubie jak mi sie cos kolo nog placze. Ale jak lubisz to wydaje mi, ze bede ok.
-
- Dyskutant
Zmierzyłam tę bluzę i okazało się, że faktycznie jest bardzo fajna. Spodnie są w miarę ok też, fakt trochę luźne, ale będzie ok, i tak nie za bardzo lubię obcisłe legginsy, a nawet gdy chciałam je kupić to były tylko 3/4 i bez mojego rozmiaru. Nie chciało mi się jechać do Decathlonu tylko po nie. Kupiłam też koszulkę z długim rękawkiem, więc teraz będę wyglądać zabawnie, bo w komplecie
Dzięki wielkie za pomoc! Zaraz idę testować! Mam nadzieję, że będzie ciepło i nie mokro

Dzięki wielkie za pomoc! Zaraz idę testować! Mam nadzieję, że będzie ciepło i nie mokro

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Kupiłem komplet bielizny w Tchibo... przebiegłem parę razy i widze że majtasy zaczynają puszczać w okolicach szwu. Kupiłem rozmiar M... być może powinienem kupić rozmar L. Nie zmienia to jednak faktu, że majtasy są bardzo delikatne.
Zobacze jak tak dalej pójdzie to chyba będę je reklamował

Zobacze jak tak dalej pójdzie to chyba będę je reklamował

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- pysia222
- Stary Wyga
bryanka pisze:a co możecie powiedzieć o tych dwóch rzeczach:
bluza
spodnie
Ja mam ta bluze od jakis 3 tyg. i jestem zadowolona

Nawet lubie tchibo , chociaz czasami maja takie badziewie,dlatego zawsze wszystko kupuje w sklepie,zeby sprawdzic czy wszystko jest ok.
18.05.14 mz3athlon (Sprint) - 01:25:32
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT