Po asfalcie dla ciężkiego

Budzigniew
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, to mój pierwszy post na tym forum.

Od jakichś dwóch miesięcy wieczorami biegam więc jeszcze jestem nowicjuszem. Biegam cztery razy w tygodniu po godzinie (nie sprawdzałem jeszcze jaki dystans przebiegam). Do tej pory biegałem w tenisówkach za 10 zł i doszedłem do wniosku, że skoro spodobał mi się ten sport to warto byłoby zainwestować w dobre buty do biegani. Od tygodnia przeszukuje internet poszukując odpowiedniego modelu dla siebie, ale tego jest tak dużo, że w zasadzie dalej tkwię w punkcie wyjścia - nie wiem co kupić.

- Mam 18 lat, 192 cm wzrostu i ważę 86 kg.
- Biegam po asfalcie i twardych nawierzchniach.
- Średnia pronacja.
- 200 zł, jeżeli na prawdę warto to do 300 zł mogę się szarpnąć.

Pomóżcie mi co wybrać, bo samemu nigdy się nie zdecyduję. Dziękuję za każdą pomoc.

PS. Buty, które wpadły mi w oko to Nike LunarGlide+, co o nich myślicie?
I jakie jest Wasze zdanie o Reebok ZigTech? Ich cena jest trochę większa, ale czy są to buty spełniające powyższe wymagania (waga, asfalt, pronacja)?
PKO
FenixTT Szczecin
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=38&t=19087

o lunarach nie powiem wiele bo nie biegałem w nich
tak samo w zigtechach

na 100% sa mocno efektowne i trendy/lans :hejhej:
TATA MIKOŁAJA i OLI

Najważniejsza jest Miłość poza tym Kocham życie takie jakie jest

http://www.TTSzczecin.pl
Budzigniew
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedź.

Przeglądałem wcześniej tamten temat, ale nawet po nim nie mogłem się zdecydować co kupować więc założyłem swój. Tak czy siak buty już kupiłem, jutro będę je miał. Zdecydowałem się na Nike LunarGlide+.

Prawdę mówiąc, nie wiem czy są mi potrzebne buty w takiej cenie, ale nie ukrywam, że zależy mi na ich wyglądzie, a czerń z pomarańcza mnie do siebie przekonały.
Awatar użytkownika
henry1125
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45.41

Nieprzeczytany post

Ja jestem szczęśliwym właścicielem lunarów dwójek i jestem bardzo zadowolony. Przymierzałem też jedynki ,ale jakoś dwójka mi bardziej przypasowała. Niby tylko drobne zmiany ,ale wydaje mi się, że te nowsze są bardziej miękkie ,w każdym razie przymierzając w sklepie(chociaż podobno w podeszwie zmian nie ma), a na tym mi najbardziej zależało, bo od moich starych butów bardzo odbiłem sobie pięty. Generalnie myślę ,ze się na lunarach nie zawiedziesz!Polecam!
Run Forrest, RUN!!
krawat

Nieprzeczytany post

Po asfalcie dla ciężkiego= PUMA VELOSIS
jagerii
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: -

Nieprzeczytany post

przy tym wzroscie to nie jestes ciężki, dlugie nogi masz więc gdzie tu buty dla ciężkiego ???ja mam 180 i waże 86kg
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ