130 kg...Slon61 - Oldboy Katorżnik !biegam ,gram,siłownia !

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Oldboy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40min

Nieprzeczytany post

Witam !Kiedyś piłkarz a teraz Oldboy sportowy..trenuje 4-5 razy w tyg....od 18 lat waga między 137 - 130kg...obecnie biegam dwa razy w tyg. od 6km do 8 -śmiu....przy wadze 130kg. !biegam w lesie lub na plaży !biegam truchtem,wyniki czasowe są !żadne ,bo oto mi nie chodzi ! ale moja szybkość jest szybsza od tych co chodzą !he he ! wszyscy moi koledzy co maja powyżej 100kg..maja ze mną problem ...Ja truchtem cały czas nie staję !a Oni może biegną na początku szybciej ,ale potem już idą i tak na zmianę ! biegamy lato -zima...ostatnia zima to było coś !- 20 stopni mrozu !plaża,śnieg,jak na Antarktydzie ! i tak sob.-niedziela...przez cały ten okres ! a inna grupa kolegów przy tym mrozie kąpała się po dwa razy 3min,w morzu !!! Twardziele ! gram w piłkę na orliku !raz w tyg. bo jednak po takiej gierce czuję kolana ! a to mi przeszkadza w bieganiu !siłownia ,trzy -cztery razy w tyg. ale bardziej ćwiczę aeroby niż siłę !dużo biegam na orbitreku,który nie obciąża stawów ! tracę w 45 min. około 1300 kalorii ! dużo ćwiczę brzuch i mam silny ,chociaż , powinien być mniejszy !ech !
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ