Witam serdecznie.
Jestem studentką psychologii i właśnie nadszedł czas na zakończenie mojej przygody ze studiowaniem. Prowadzę badania związane z motywacją i aktywnością sportowców. Bardzo proszę o poświęcenie czasu i wypełnienie poniższej ankiety. Każda odpowiedź jest jak na wagę złota.
http://spreadsheets.google.com/viewform ... c6MA#gid=0
Badania są w pełni anonimowe.
Z góry dziękuję!
Potrzebna pomoc w badaniach!!
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak sobie wypełniam, ale tradycji stało się zadość (tak to się pisze?) i na niektóre pytanie nie da się zbytnio odpowiedzieć. Np.
Ale niech będzie te A. 
Im dalej w las, tym więcej drzew, nie pasuje mi A, idę do B. B mi nie pasuje idę do A i tak w kółko. :P
Albo tu:
Osz kurde. 20 minut i gotowe.
Jeśli ktoś rozumie wspinających się ludzi nie musi od razu mieć ambicji zostania taternikiem.# A. Chciałbym (chciałabym) być taternikiem
# B. Nie rozumiem tych, którzy ryzykują życiem wspinając się po górach

Im dalej w las, tym więcej drzew, nie pasuje mi A, idę do B. B mi nie pasuje idę do A i tak w kółko. :P
Albo tu:
Choć właściwie mógłbym wkleić tu niestety większość tych pytań A, B...# A. Chciałbym (chciałabym) być treserem dzikich zwierząt
# B. Panicznie boję się dzikich zwierząt
Osz kurde. 20 minut i gotowe.

Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.