Actimel

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
nimrek3
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie, przez reklamę (dość namolną) chcą nam sprzedać totalny shit. I są niestety przypadki osób, które ową reklamę i całą tą ściemę kupują. Po spożyciu wpajają sobie, że rzeczywiście im pomogło i czują się znacznie lepiej... :hahaha:

A tak nawiasem mówiąc ciekawe czy po 2tyg. spożyciu ACTIMELA zwróciliby mi pieniądze gdybym był niezadowolony? :hej:
Running - my way of life.
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:bum: chyba nie. W czwartek byłem na zakupach deczko podrasować lodóweczkę i przede mną stał gość z dwoma pakami actimel, miałem mieszane uczucia ale nie będę kogoś uświadamiał :hej: sam powinien mieć rozum, chyba to był taki właśnie reklamo-zjadacz. Z tego co wyczytałem jedna dopuszczalna bezpieczna dawka którą sugerują niezależni naukowcy badający wpływ aspartamu na szczurach jest w jednym produkcie na dzień czyli dziesięciopak gum do żucia trza by żuć 10 dni :D a actimel jeden dziennie, wszystko się zgadza.

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
Awatar użytkownika
nimrek3
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

F@E pisze:czyli dziesięciopak gum do żucia trza by żuć 10 dni :D
Chciałbym poznać taką osobę! :hej:
Running - my way of life.
Obrazek
HealthAndBeauty
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

O zwrocie pieniędzy możesz raczej zapomniec.. Ale rzeczywiscie coś w tym jest,że wszyscy nabieraja sie na te chwyty reklamowe. Osobiście nigdy nie próbowałem.
Sprzęt fitness, sprzęt sportowy : atlasy, rowery treningowe - www.HealthandBeauty.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ