Team Bieganie.pl

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Zastanawiam sie czy jest team bieganie.pl?? bo np: II Bieg Ku Rogatemu Ranczu

jest lista zawodników która na wpisana teamy innych stron biegowych, a bieganie.pl nie wiedzę... więc tak mnie naszło czy w ogóle jest taki team??

lista zgłoszonych do wglądu :P
PKO
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Raul - oficjalnie nie ma, nieoficjalnie na wielu zawodach osoby podają jako nazwę klubu bieganie.pl. Ja m.in jestem tego przykładem.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie o coś takiego mi chodziło czy jako nieoficjalny członek (skoro nie ma takiego teamu) można podać że jest sie z teamu Bieganie.pl.... bo np na Krakowskim Biegu Sylwestrowym, widziałem jedno lub dwa zgłoszenia gdzie jako team było wpisane Bieganie.pl i dlatego mnie to zaciekawiło bo na stronie nie znalazłem żadnej informacji o tym że taki team istnieje...
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

pewnie że można, ja cały rok wpisywałem bieganie.pl i mam nawet od "prezesa" koszulkę z logiem bieganie.pl a nick sobie sam dorobiłem :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wiecie.
Jak bym chciał, żeby Ci którzy się z bieganie.pl identyfikują mieli jakieś specjalne, dobre preferencyjne warunki "życia" ;) w biegowym świecie. Narazie nie mam narzędzi, żeby to zorganizować ale pracujemy nad tym.
Ale i tak takie inicjatywy muszą wychodzić oddolnie, to w końcu użytkownicy muszę się lubić i chcieć się spotkać także w realu.

Kiedyś to forum było właściwie jedynym biegowym forum, ludzie się znali, byli nieźle zintegrowani. Z niego wyrosło całe biegowe środowisko, teraz znamy się mniej bo jest nas jednak w skali kraju dużo więcej.

Ja piwa nie piję ale jak mnie ktoś spotka na jakimś biegu, zagada i powie kto jest to się soku chętnie napiję. :)

A oczywiście każdy chętny biegacz w barwach bieganie.pl jest mile widziany.

Gdybyście chcieli jakieś dedykowane biegowe stroje (do nadruków) - to musielibyście się jakoś zorganizować, można by wtedy było na pewno po dobrych cenach załatwić jakieś ubrania od producentów. Oczywiście na pewno im liczba biegaczy większa tym cena lepsza.
To zależy trochę od waszej inicjatywy.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Do tej pory nadrukowałem sobie na koszulki we własnym zakresie logo Bieganie.pl (sztuk 4) :P a co do teamu, to miałem do tej pory miałem tylko jedne zawody wiec jeszcze nie zdążyłem sie afiszować z tym :P oczywista poza swoimi kręgami bo tu na wsiach znają mnie wszyscy i wszyscy widzą logo :P
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W biegu Sylwestrowym to byłem ja i moja narzeczona:), a i nasza koleżanka:).
Ale jak Adam mówi to właśnie od naszej społeczności forumowskiej zależy czy chcą się identyfikować z portalem czy się wstydzą;). Nas strasznie cieszy jak zauważymy, że ktoś wpisał jako swój team Bieganie.pl. Bo to jest tak naprawdę podziękowanie za naszą pracę:). I mamy nadzieję że będzie się to rozrastać:) I będziemy się spotykać na wielu biegach.
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

w biegu sylwestrowym (kraków) też sobie wpisałem ;p tylko że skrewiłem i w końcu nie poszedłem pobiegać (a opłata przepadła.. no normalnie takiego lenistwa to jeszcze nie odstawiłem wcześniej) - ze wstydu chyba od tego czasu nie biegam ;p czekam aż głód biegania wzrośnie ;p
Szymon
Obrazek
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajny pomysł. Ja już koszulkę mam, więc w przyszłych imprezach, o ile regulamin pozwoli, będę biegł w koszulce bieganie.pl i taki też klub wpiszę :)
lusiana
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja w żadnych zawodach udziału nie biorę, ale w koszulce z logo mogłabym biegać po swoich wiejsko-miejskich trasach,
a co, niech widzą i zazdroszczą ;)
kto biegnie nie grzeszy ["Maratończyk" TSA]
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lusiana pisze:ja w żadnych zawodach udziału nie biorę, ale w koszulce z logo mogłabym biegać po swoich wiejsko-miejskich trasach,
a co, niech widzą i zazdroszczą ;)
ja już tak biegam :) w swoim zakresie nadrukowałem i teraz sie lansuje :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ