Juz 10tys zarejstrowanych uzytkownikow na bieganie.pl!
Utworzyłem ten temat bo chcialem pogratulowac serwisowi i zyczyc nastepnej dychy uzytkownikow xdd
Pozdro
10000 uzytkowników!
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dołączam sie do gratulacji i mam pytanie odnosnie ankiety ktora byla jakis czas temu na portalu czy szykujecie jakies podsumowanie jej w sensie jak odpowiadali ankietowani
- Nagor
- Ekspert/Trener
Z tych 10 000 użytkowników co najmniej 80% to konta nieaktywne, nieodwiedzane od miesięcy, lat. Kiedyś postulowałem o wyczyszczenie tego, bo zajęte jest wiele ciekawych, nieużywanych nicków. Poza tym - sam mam tu co najmniej 3 konta i wiele osób ma podobnie, dlatego nie wiązałbym liczby zarejestrowanych użytkowników z liczbą rzeczywistych czytelników. Najwięcej czytelników forum nie jest w ogóle zarejestrowanych.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak, ale admin zwiał mi na wakacje i dopiero jak wróci będę miał wyniki.glodny1988 pisze:dołączam sie do gratulacji i mam pytanie odnosnie ankiety ktora byla jakis czas temu na portalu czy szykujecie jakies podsumowanie jej w sensie jak odpowiadali ankietowani
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
jeśli ktoś już je wymyślił i zarejestrował, to raczej nie widzę możliwości, by były nadal 'ciekawe'Nagor pisze:zajęte jest wiele ciekawych, nieużywanych nicków.
chyba, że chodzi ci o nicki zawierające rdzeń słowotwórczy 'run', bo to faktycznie zadziwiający fenomen...
a poważniej - przynajmniej się zastanowić trzeba trochę przy wymyślaniu nicka, to chyba dobrze... /persony aktywne mają coraz oryginalniejsze ksywy, jest kolorowo.../
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable