co by tu " tuczącego" zjeść?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Właśnie odwiedziłam pewną cukiernię (bez reklamy) i zakupiłam 7 smakowitych rożków oraz kostkę kawową a teraz ...hmmmm.
Kawa z fusami plus łyżeczka cukru(: Od poniedziałku się będzie trzeba to wybiegać a co tam.
Kawa z fusami plus łyżeczka cukru(: Od poniedziałku się będzie trzeba to wybiegać a co tam.
ssokolow pisze:mmm... - ciasto francuskie ze szpinakiem i mozarella... - Głodny w ogóle się zrobiłem... - proszę nie rozpoczynać takich tematów !
Agnes
gg 5784262
gg 5784262
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za zaproszenie Marry ale za późno już pognalam go sklepu i zakupiłam co trzeba((: Szarlotki co prawda nie dawali ale za to mam prawdziwe rożki (na spodzie makaronikowym).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Agnes
gg 5784262
gg 5784262
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja się od paru dni opijam Plumule Rice Drink - gęste, lekko słodkawe, o posmaku arachidowo-ryżowym, ma 75 kcal w 100 ml i występuje w przyrodzie wyłącznie w półlitrowych opakowaniach...
Chyba dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł importowania tego do PL, byłabym zgubiona
A ww to takim czymś na gorąco ze szpinakiem, mozarellą i odrobiną czosnku bym nie pogardziła

Chyba dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł importowania tego do PL, byłabym zgubiona

A ww to takim czymś na gorąco ze szpinakiem, mozarellą i odrobiną czosnku bym nie pogardziła

-
- Zaprawiony W Bojach
Jak macie dziewczyny cierpliwość do robienia takich rzeczy to polecam.Jest to najbardziej kaloryczna rzecz jaka ostatnio jadłam
http://www.kwestiasmaku.com/desery/tort ... zepis.html
http://www.kwestiasmaku.com/desery/tort ... zepis.html
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
-
- Zaprawiony W Bojach
zadałam sobie trud i policzyłam tak na oko te kalorie iwyszło mi coś około 8000 .Podzieliłam ten tort na 10 części wychodzi 800kcal.Dwa kawałki zjadłam bez problemu bo tort jest dobrusi.Czy dosyć tuczące?
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim