ile zgubiliście kg i w jakim czasie?:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawa jestem w jakim czasie mozna zgubic zbedne kilogramy:) Napiszcie prosze jakie byly Wasze wyczyny:)
Ja biegam dopiero od miesiaca (pierwsze 2 tyg. po 10 min, teraz 15, 3-4 razy w tyg.), takze na razie wagowych efektow brak (a nawet plus 0,5kg!), ale zamierzam biegac do skutku:) i musze sie zmotywowac Waszymi osiągami Drodzy Biegacze!
Pozdrawiam!
Ja biegam dopiero od miesiaca (pierwsze 2 tyg. po 10 min, teraz 15, 3-4 razy w tyg.), takze na razie wagowych efektow brak (a nawet plus 0,5kg!), ale zamierzam biegac do skutku:) i musze sie zmotywowac Waszymi osiągami Drodzy Biegacze!
Pozdrawiam!
- Wojas
- Zaprawiony W Bojach
Wszystko zależy od dobrej diety.
Ja biegam już ponad rok , ale mi tam na wadze nie zależy , bo biegam w klubie 5 dni w tyg. I jem wszystko normalnie czyli 3 posiłki i jeszcze coś dojadam między nimi , i przez ten cały rok nic nie zgubiłem a nawet przytyłem z 2 kg
Jeśli chcesz zgubić na wadze to biegaj i ułóż sobie dobrą diete
Ja biegam już ponad rok , ale mi tam na wadze nie zależy , bo biegam w klubie 5 dni w tyg. I jem wszystko normalnie czyli 3 posiłki i jeszcze coś dojadam między nimi , i przez ten cały rok nic nie zgubiłem a nawet przytyłem z 2 kg
Jeśli chcesz zgubić na wadze to biegaj i ułóż sobie dobrą diete
gg 1175002
-
- Rozgrzewający Się
A Ja przez pol roku 21kg . Biegam juz rok i waga sie utrzymuje.
Dodam ze jem normalnie tylko odkad sie ruszam a nie tylko samochod i 9 godzin przed komputerem w pracy to czuje sie o Niebo lepiej:)
Wlasnie ide pobiegac. Dzisiaj niedziela moze jakis longtermik 1,5 h:)
Pozdrawiam,
MM
Dodam ze jem normalnie tylko odkad sie ruszam a nie tylko samochod i 9 godzin przed komputerem w pracy to czuje sie o Niebo lepiej:)
Wlasnie ide pobiegac. Dzisiaj niedziela moze jakis longtermik 1,5 h:)
Pozdrawiam,
MM
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie się zważyłem, oto wynik: 24,2 kg w 104 dni, teraz stabilizuję przez następne pół roku, potem zchodzę jeszcze w dół o 5 kg... ,a może zejdę po drodze
pozdro
pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
-
- Zaprawiony W Bojach
No, moje schudnięcie nie miało nic w spólnego z bieganiem, 6 lat temu jeszcze w ogóle nie planowałem biegania. 18kg/3miesiące, potem jeszcze 2kg, ale kiedy dobiłem do wagi 75kg, to znajomi stwierdzili "Daj już spokój, bo wyglądasz, jakbyś miał raka". No i odpuściłem, teraz pilnuję, zeby 80kg nie przekroczyć.
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
E ja tam trochę schudłem będzie ponad 25 a tak bliżej 30 kg w jakieś 9 miesięcy. Ale te kilogramy to nie ważne są, ważne jest samopoczucie i dorabiane dziurki w pasku - nieprawdaż Leo?
Powodzenia
Pozdrawiam motywując do biegania, odchudzania
Powodzenia
Pozdrawiam motywując do biegania, odchudzania
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
- Fatal@Error
- Zaprawiony W Bojach
Waga jest ważna bo i samopoczucie jest lepsze, niech mi nikt nie mówi że waga się nie liczy i nie ma wpływu na samopoczucie, he he takie bajki to nie mi, to tak samo jak kto gada że to nie jego wina że zgrubł ... Wole mieć mniej o 25 kilo to przecież 1/3 mojej nominalnej wagi to MASAKRA !! Organizm bardzo cierpi wtedy, teraz to wiem...rzymko pisze:nie licze ;p nie przejmuje sie tym ;p biegam dla zdrowia ;]
pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
- rzymko
- Dyskutant
ależ ja nie mowię, ze waga nie ma znaczenia!! broń Boże!! ja tam mam nawet niedowagę lekką i bardzo dobrze się czuję. Wiem, ze biegając zawsze zgubię kilka kalorii i właśnie tym się nie przejmuję ;]
"Wszystko jest możliwe dla tego, który wierzy!"
-
- Rozgrzewający Się
Imponujecie mi:) Prawdziwi z Was faceci i super kobiety:) Gratuluje kazdego zrzuconego kilogramka:)!Ja chcialabym zgubic z 8kg.
Bieganie daje mi taki duzy komfort psychiczny, ze w koncu zaczelam cos robic dla siebie, dla swojego zdrowia i lepszego samopoczucia:)
Bieganie daje mi taki duzy komfort psychiczny, ze w koncu zaczelam cos robic dla siebie, dla swojego zdrowia i lepszego samopoczucia:)
-
- Dyskutant
Ja mam 178 cm wzrostu i waże 58kg. Nie moge przytyć ani schudnąć a jem bardzo dużo.
Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w ...