Tarchomin :-)) Grupy biegusków :-))
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam Wszystkich,
Planuję z moim "grubciem" rozpocząć (w moim przypadku wznowić) bieganie. Nie od dzis wiadomo, że grupa mobilizuje. Czy są jakieś grupy na Tarchominie ? Jesli tak to gdzie i kiedy się spotykacie ? Jaki dystans ?
Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na wieści.
Planuję z moim "grubciem" rozpocząć (w moim przypadku wznowić) bieganie. Nie od dzis wiadomo, że grupa mobilizuje. Czy są jakieś grupy na Tarchominie ? Jesli tak to gdzie i kiedy się spotykacie ? Jaki dystans ?
Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na wieści.
Pati
-
- Rozgrzewający Się
Witaj,
również jestem z Tarchomina (ul. Van Gogha) i zacząłem biegać 3 tygodnie temu. W zależności od możliwości biegam od 2 do 4 razy w tygodniu ale tylko późnym wieczorem - 22-22.30. Biegam ok. 20-40 minut w zależności od tempa. Jak obliczyłem średnia tras ma ok. 5 km długości.
Napisz gdzie wcześniej biegałaś, bo ja narazie korzystałem ze ścieżek
rowerowych ale po ostatnim biegu bolały mnie kolana i szukam jakiejś lżejszej nawieżchni.
Pozdrawiam
Y
również jestem z Tarchomina (ul. Van Gogha) i zacząłem biegać 3 tygodnie temu. W zależności od możliwości biegam od 2 do 4 razy w tygodniu ale tylko późnym wieczorem - 22-22.30. Biegam ok. 20-40 minut w zależności od tempa. Jak obliczyłem średnia tras ma ok. 5 km długości.
Napisz gdzie wcześniej biegałaś, bo ja narazie korzystałem ze ścieżek
rowerowych ale po ostatnim biegu bolały mnie kolana i szukam jakiejś lżejszej nawieżchni.
Pozdrawiam
Y
-
- Rozgrzewający Się
Witam !!! Super, że ktoś chce tworzyć grupy biegowe. W grupie lepiej się biega. Ja staram się biegać po wałach w godzinach 20.15 - 21.00 około 5 km i trzy razy w tygodniu. Natomiast mieszkam na ul. Porajów. Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć to z wielką chęcią, gdyż samemu jakoś tak niefajnie Pozdrawiam.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ja też, ja też!!!!
To znaczy na razie jestem głównie poza Warszawą i tam jestem na czwartym tygodniu planu 10-tygodniowego!
Ale po wakacjach wrócę na Tarchomin. Mieszkam tuż koło pętli autobusowej Nowodwory - słabo jeszcze znam rejony!
BARDZO proszę pamiętajcie o mnie! BARDZO chętnie bym dołączyła do Was na początku września - może dam radę dotrzymać Wam tempa!!!!
Obecnie truchtam / maszeruję około 35 minut - dystans jakieś 4.5km, ale nie jestem pewna...)
Generalnie wolałabym biegać wieczorem.
gg do mnie 1513770
Mail illy76illy@gmail.com
To znaczy na razie jestem głównie poza Warszawą i tam jestem na czwartym tygodniu planu 10-tygodniowego!
Ale po wakacjach wrócę na Tarchomin. Mieszkam tuż koło pętli autobusowej Nowodwory - słabo jeszcze znam rejony!
BARDZO proszę pamiętajcie o mnie! BARDZO chętnie bym dołączyła do Was na początku września - może dam radę dotrzymać Wam tempa!!!!
Obecnie truchtam / maszeruję około 35 minut - dystans jakieś 4.5km, ale nie jestem pewna...)
Generalnie wolałabym biegać wieczorem.
gg do mnie 1513770
Mail illy76illy@gmail.com
-
- Rozgrzewający Się
Rozpoczynam tegoroczny sezon, troszkę późno ale EURO 2008 zobowiązuje jeżeli ktoś chce pobiegac po wałach miedzy picassa a seminarium książęcym to zapraszam, głównie wieczorami
-
- Rozgrzewający Się
moja standardowa trasa, jako początkujacego - zaczynam na wałach na wysokosci picassa i biegnę obok seminarium do drogi zrobionej z płyti ulica wracam na wittiga. niemniej jednak poowa opisanej trasy na początek wystarczy. Zaczynam ok. 20.45.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:30
Nie znam dokładnie tamtych zakamarków, ale teraz jest okazja poznać To moze po weekendzie byśmy pobiegli, w któryś dzionek?? Proponuje spotkanie przy teblicy ścieżki Nike.
-
- Rozgrzewający Się
Jeszcze tylko gdzie jest ta tablica NIKE Tylko weź pod uwagę, że dopiero zaczynam, ale w razie czego damy radę. Może wtorek lub środa około 20.45.
[Parę minut później]
Obejrzałem inne posty o tarchominie. widziałem też twoją rozmowę z angouleme
Jest fajna trasa od Picassa wzdłuż wałów do kanału żerańskiego i z powrotem obok wielkich "jeziorek" i równolegle wzdłuż Świderskiej.
Ale jak mówię dopiero zaczynam sezon...
Tak więc proszę się zdecydować.[/quote]
[Parę minut później]
Obejrzałem inne posty o tarchominie. widziałem też twoją rozmowę z angouleme
co to są kurczę prząśniczki ?Ja się kręce wzdłóż modlińskiej od kanału do prząśniczek i dalej, ale więcej nad kanałem żerańskim.
Jest fajna trasa od Picassa wzdłuż wałów do kanału żerańskiego i z powrotem obok wielkich "jeziorek" i równolegle wzdłuż Świderskiej.
Ale jak mówię dopiero zaczynam sezon...
Tak więc proszę się zdecydować.[/quote]
-
- Rozgrzewający Się
jak dotarłem do domu - 4 piętro po schodach to po około 30 min mogłem biegać dalej
Wszedłem na ten linj zobacz jak chudniemy. BRAWO przygotuj dla mnie autograf. trzymam za ciebie kciuki !!!
Do Czwartku...
Wszedłem na ten linj zobacz jak chudniemy. BRAWO przygotuj dla mnie autograf. trzymam za ciebie kciuki !!!
Do Czwartku...