Jakie napoje pic najlepiej??
Brac ze soba butelke wody mineralnej gazowanej czy nie??
A moze moga byc jakies soki?
CHCIAŁAM SIE JESZCE SPYTAC CZY BUTY : NEW BALANCE TO DOBRE BUTY CHODZI MI WOGÓLE O MARKE?
Napoje....
- Siwa17
- Wyga
Hmm...co do napojów to jeśli chodzi o mnie to głównie woda mineralna niegazowana, soki też mogą być, byle by nic gazowanego. Dobre są też napoje energetyzujące typu power rade ;]
a jeśli chodzi o buty to wybiersz się do sklepu sportowego i tam sprzedawca powinnien Ci najlepiej doradzić. Odpowiednie buty są bardzo ważne...miałam z tym kiedyś problem. Lepiej kupić porządne i nie narażać się na kontuzje i bóle
pozdrawiam serdecznie
a jeśli chodzi o buty to wybiersz się do sklepu sportowego i tam sprzedawca powinnien Ci najlepiej doradzić. Odpowiednie buty są bardzo ważne...miałam z tym kiedyś problem. Lepiej kupić porządne i nie narażać się na kontuzje i bóle
pozdrawiam serdecznie
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Formalnie izotoniki takie jak: Isostar, Gatorade, Powerade.
Niegazowanej, wysokozimineralizowanej- mam Tobie podawać gdzie o rzut beretem od Ciebie, ją produkują?
Soki mogą być.
Tak samo taki napój:
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=1913
New Balance- są Ok, choć tak jak wszystko mają swoich przeciwników..
Niegazowanej, wysokozimineralizowanej- mam Tobie podawać gdzie o rzut beretem od Ciebie, ją produkują?
Soki mogą być.
Tak samo taki napój:
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=1913
New Balance- są Ok, choć tak jak wszystko mają swoich przeciwników..
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- zaglebiak
- Wyga
hmm chcailbym sie spytac dlaczego kazdy poleca wode niegazowaa ? i jak wypada w tej konfrontacji woda gazowana, osobiscie pije wode gazowana, bo niegazowana mi nie smakuje, nie wiem jak dlugo zamierzasz biegac, ale ja na biegi do dwoch godzin nic nie zabieram
Pozdrawiam serdecznie,
Michal
Michal
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
CO2 nie jest do niczego potrzebne.
Po za tym, moja skleroza nie pozwala mi przypomnieć sobie jaki ma niezbyt dobry wpływ. Gdzieś tam kiedyś coś czytałem.
A co do smaku- to niesmaczne są kranówy sprzedawane jako mineralne. Rzeczywiście następnego dnia po otwarciu mają smak przegotowanej, ostudzonej wody z kranu.
Spróbuj wysokozmineralizowanej np z rodzinnych stron Wenus.
Po za tym, moja skleroza nie pozwala mi przypomnieć sobie jaki ma niezbyt dobry wpływ. Gdzieś tam kiedyś coś czytałem.
A co do smaku- to niesmaczne są kranówy sprzedawane jako mineralne. Rzeczywiście następnego dnia po otwarciu mają smak przegotowanej, ostudzonej wody z kranu.
Spróbuj wysokozmineralizowanej np z rodzinnych stron Wenus.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
-
- Wyga
wszystkiego sie mozna nauczyc.rowniez picie niegazowanej..bo jest lepsza i wartosciowsza ood gazowanej..
-moze byc i kranowa(jesli w danym regionie smakuje -ja taka pije
-robie mixy ze 100% sokow owocowych -np pomaraczowego
-moze byc woda z midem
im prosciej tym lepiej..
-moze byc i kranowa(jesli w danym regionie smakuje -ja taka pije
-robie mixy ze 100% sokow owocowych -np pomaraczowego
-moze byc woda z midem
im prosciej tym lepiej..