nike baseline
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej, jestem nowicjuszką w tej dziedzinie. Byłam dzisiaj po raz pierwszy na bierzni, udało mi sie przebiec 4 km wolnym tempem, mysle, ze nie najgorzej. Ale nie po to tutaj pisze. Otorz mam buty nike baselinem, czy te buty nadaja sie do biegania? czy powinnam zakupic profesjonalne obuwie? nie wiem czy ta informacja pomorze- mam wysokie sklepienie. Z góry dzieki!
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Buty do do tenisa
Chwilowo powinny wystarczyć.
Ale radziłbym rozejrzeć się za czymś może nie profesjonalnym (to slogan reklamowy sprzedawców i producentów- but taki sam jak i inny ale droższy). Niedługo zaczną się wyprzedaże.
Kliknij tutaj
Znajdziesz pomocne linki. Wiem, że tego jest dużo ale, pisane było to na raty i ma uwzględniać problemy różnych osób.
Chwilowo powinny wystarczyć.
Ale radziłbym rozejrzeć się za czymś może nie profesjonalnym (to slogan reklamowy sprzedawców i producentów- but taki sam jak i inny ale droższy). Niedługo zaczną się wyprzedaże.
Kliknij tutaj
Znajdziesz pomocne linki. Wiem, że tego jest dużo ale, pisane było to na raty i ma uwzględniać problemy różnych osób.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach