Bolą mnie sutki :P
- Majkel
- Rozgrzewający Się
mam taki głupi problem ... mianowicie biegam od tygodnia jakiegos i bolą (a raczej pieka) mnie sutki po biegu. mysle ze to od ocierającej sie koszulki. czy ktos z was mial taki problem? i jesli to jak sobie z tym radziliscie? z gory dzieki
SYSTEM OF A DOWN FOR EVER!!!!!!
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zmienić koszulkę na inną (z innej tkaniny) lub szukać wśród kremów. Więcej o tych problemach było tutaj
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- traveller
- Rozgrzewający Się
problem nie jest 'glupi' - najlepsza metoda to zaklejac plastrem (znika ocieranie koszulka). W przypadku maratonu to wrecza obowiazkwe....
pozdrawiam
pozdrawiam
traveller
Relax and enjoy the crisis.
Relax and enjoy the crisis.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Ja spotkałem się z tym dopiero niedawno gdy pobiegłem w koszulce Nike Dri-Fit Race T-Shirt Run Warsaw (długa nazwa):hahaha:. Wcześniej nie miałem tego problemu (a w Nike biegam często). Myślę, że wiele zależy od koszulki. A plastry nie zawsze pomagają. "Dobra" koszulka potrafi "zedrzeć" plastry, dostać się do miękkiego i... boleśnie poranić .
(Edited by dargch at 9:17 pm on Sep. 11, 2005)
(Edited by dargch at 9:17 pm on Sep. 11, 2005)
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- Majkel
- Rozgrzewający Się
dzieki za sugestie...od czasu mojego posta biegam co najmniej 4 x na tydzien po jakies 50 min i uzywam innej koszulki (z polyestru chyba) i jest super :D tylko idzie zima buuuuuuuu i bedzie trza zmienic koszulke...ale o tym pomysle pozniej
SYSTEM OF A DOWN FOR EVER!!!!!!