Strony gdzie można policzyczyć przebiegnięty dystans
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Może ktoś polecić jakąś stronę, gdzie będę mógł sobie obliczyć trasę jaką przebiegłem? Lata temu było "map my run", teraz jak patrzyłem to wymagana jest rejestracja, czy znajdę jakąś stronkę, gdzie mogę sobie mierzyć trasy w podobny sposób, ale bez rejestracji? Odpada wszelkie liczenie przebiegniętego dystansu związane ze smartfonami czy czym tam jeszcze, bo takiego czegoś nie posiadam Może kiedyś skuszę się na pulsometr, ale też jeszcze nie w najbliższych miesiącach. Ech, no lata temu z tego co pamiętam to chyba właśnie na "map my run" mierzyłem, są jakieś podobne strony? Próbowałem przez google maps, ale tam często gdy wyznaczam trasę, którą biegłem, to automatycznie zmienia mi na najkrótszą i jest to strasznie irytujące i dokłada roboty.
-
- Rozgrzewający Się
-
- Zaprawiony W Bojach
Jakas bardzo dziwna sytuacja - wielokrotnie mierzylem rozne dziwne drogi w Google Maps i jeszcze NIGDY nie zmienilo mi trasy, na inna anizeli narysowalem. Na pewno rysujesz to przez prawy-klik i "Zmierz odleglosc"?Rapacinho pisze: Próbowałem przez google maps, ale tam często gdy wyznaczam trasę, którą biegłem, to automatycznie zmienia mi na najkrótszą i jest to strasznie irytujące i dokłada roboty.
Run-log.com ma opisana przez Ciebie funkcjonalnosc (ale chyba rowniez bazujaca na silniku od Google), mozesz sobie narysowac i zapamietac rozne trasy. Sprytna opcja jest mozliwosc "dodawania" roznych fragmentow, ktore sa potem zlicznane - typu: 2x dobiegniecie i powrot A + 1x kolko B etc.
Jak sadze, wszelkie serwisy zapisujace aktywnosc fizyczna, powinny chyba miec tego typu funkcjonalnosc (ale juz wyroslem ze sprawdzania wszelkiej nowosci - skoro odpowiada mi run-log.com, dalej nie szukalem).
-
- Zaprawiony W Bojach
Heh, dzięki za informację. Właśnie nie mierzyłem tak jak napisałeś, tylko normalnie dawałem wyznacz trasę, a następnie klikałem prawym przyciskiem i przez to mi się trasa zmieniałaRobert pisze:Jakas bardzo dziwna sytuacja - wielokrotnie mierzylem rozne dziwne drogi w Google Maps i jeszcze NIGDY nie zmienilo mi trasy, na inna anizeli narysowalem. Na pewno rysujesz to przez prawy-klik i "Zmierz odleglosc"?