Marzenie: obóz biegowy: Tatra Running w 2016. Początkująca.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
WilczaJagoda666
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Moja miłość do biegania jest dość burzliwa i cholernie kapryśna. Zaczynając od lat szkolnych, kiedy to przez pewne kompleksy nie znosiłam biegania, stopniowo by przejść do biegania wyłącznie dla spalania kalorii( anoreksja, bulimia,kompulsy) aż po dziś.. to jest 2015 rok, kiedy wybiegłam pewnego dnia całkiem spontanicznie by.. wyładować swój gniew i smutek. Zupełnie bez planu,celu- a może jedynym celem była moja walka z depresją i bezsilnością? Przechodząc do konkretów: bieganie daje mi poczucie wolności, teraz mogę przyznać szczerze: to jest to, w czym odnajduję się. Nie przepadam za bieganiem w mieście, polubiłam ścieżki leśne( las, pola, łąki). Jeśli chodzi o ''poziom'' wytrenowania.. cóż, sama mam problem z oceną. Nie starowałam w żadnych zawodach( za wcześnie), wolę długie wybiegania. Biegam nieregularnie. Czasem 3 a czasem 4 razy w tygodniu. 10 km pokonuję w ponad godzinę, najlepszy czas jaki osiągnęłam w biegu na 5 km to 23:26. Motam się przy wyborze planu. Chciałabym wystartować pod koniec roku/ początek 2016 w biegu na 10 km.. tylko jaki plan dobrać? Dodatkowo zamarzył mi się( proszę nie śmiać się!) obóz organizowany przez Tatra Running (Woman Camp 2016). Jak się przygotować? Podobno początkujące osoby również mogą tam spróbować swoich sił.
ODPOWIEDZ