1.Dnia pierwszego poszedłem biegać, moje bieganie trwało 1h 08min a w tym czasie przebiegnięte 10 km (Dobrze, źle?)
2.Potem 8km w ciągu godziny, i dziś 11,6km w ciągu godziny. (Może zacząć biegać mniej, żeby było efektywniej, później więcej?)
3.Mam również problem z ciuchami. Buty? Ani to żadnych do biegania nie mam, odcisków mam od cholery za przeproszeniem, a wszystko przez zwykłe buty które "wydają" się być sportowymi. (Możecie polecić dobre buty, do biegania, dla początkujących?)
4.Spodnie, koszulki - O co w tym wszystkim chodzi? (Nie wiem dokładnie jak to się nazywa, nigdy jakoś mnie do tego nie ciągło aby to wiedzieć. Oraz co zakupić na początek?)
5.Z czym biegać? (W sensie jakie zabierać ze sobą przedmioty, brać wode/tak-nie/ile?)
6.Co powinienen jeść PO treningu, jak i PRZED treningiem oraz w jakim odstępie czasowym?
Mam nadzieję, że przynajmniej w połowie mi pomożecie. Nie mam zamiaru pobiegać miesiąc, i położyć się wygodnie w łóżku, tylko chcę to robić dla przyjemności, wytrzymałości itd.
Pozdrawiam wszystkich:)