13KM
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51.05
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Daewoo tico ma 41 KM, a demonem prędkości nie jest, więc jeszcze trochę musisz popracować 

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52.17
- Życiówka w maratonie: marzenie na 2015
Oj dołujecie biednego człowieka. Ja mam porównywalny czas na takim odcinku i uważam to za zadowalający rezultat. Wszystko zależy od tego jak bardzo zaawansowany w bieganiu jesteś i co chcesz osiągać. Kariery zawodowej nie zrobisz pewnie ale rekreacyjnie każdy czas na każdym odcinku to czas dobry bo spędzony w biegu. Dało się tą 1h4m spędzić na wiele bezsensownych sposobów a tak "miód malina" :D
Niedawno zacząłem ale jeszcze kogoś gdzieś dogonię :D
-
- Wyga
- Kontakt:
Raczej nie chodziło tu o wynik, lecz o fakt nic niewnoszących prób przechwałek. Na tym forum raczej staramy się podchodzić rzeczowo do tematu, a nie jedynie chwalić lub ganić za wynik.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Ale gdzie Ty tu widzisz przechwałki? Masz proste pytanie, może trochę nieszczęśliwie sformułowane, bo to oczywiście zależy od piętnastolatka. Nie czepiasz się trochę? Sam masz w sygnaturce "125 -> 90" (gratuluję!), to też są przechwałki?aswalt pisze:Raczej nie chodziło tu o wynik, lecz o fakt nic niewnoszących prób przechwałek. Na tym forum raczej staramy się podchodzić rzeczowo do tematu, a nie jedynie chwalić lub ganić za wynik.

Odpowiadając na pytanie założyciela wątku. Jak widać, jesteś w stanie utrzymać tempo poniżej 5:00 przez 13 kilometrów. Myślę, że może to rokować dobrze na przyszłość.
pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
-
- Dyskutant
Rozumiem aswald (dodane) i Twoje spojrzenie na temat (usunięte) ale chodzi mi o brak danych od samego pytającego (jak może niech uzupełni o kontekst zadania tego pytania). Może to były jego początki i chciał wiedzieć na jakim jest poziomie :D. Kto wie?
Wolałem jednak zwrócić uwagę po doświadczeniach z innych forów i przystopować zapędy przed uzyskaniem pełnych danych.
To jest i tak jedno z przyjemniejszych forów na jakim byłem dotychczas (bez względu na tematykę) bo ludzie pozytywni a nie ziejący jadem
edit: poprawiłem ukałd wyrazów by było wiadomo co i jak :D
Wolałem jednak zwrócić uwagę po doświadczeniach z innych forów i przystopować zapędy przed uzyskaniem pełnych danych.
To jest i tak jedno z przyjemniejszych forów na jakim byłem dotychczas (bez względu na tematykę) bo ludzie pozytywni a nie ziejący jadem

edit: poprawiłem ukałd wyrazów by było wiadomo co i jak :D
Ostatnio zmieniony 04 gru 2013, 14:58 przez Ojtoja, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Stary Wyga
Kolego, ależ ja nie robię żadnych spostrzeżeń na temat aswalda. A co to pytającego, to jest to jego pierwszy post na forum, więc zapewne są to początki, skoro zakłada wątek w dziale '"Zacznij biegać". Można zatem w ciemno przyjąć, że - jak piszesz - chciał wiedzieć na jakim jest poziomie. Moim zdaniem, na całkiem niezłym, jeśli jest w stanie na początek utrzymać tempo 4:55 na dystansie 13 km.Ojtoja pisze:Rozumiem i Twoje spojrzenie na temat aswald ale chodzi mi o brak danych od samego pytającego (jak może niech uzupełni o kontekst zadania tego pytania). Może to były jego początki i chciał wiedzieć na jakim jest poziomie :D. Kto wie?
pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
-
- Wyga
- Kontakt:
Tak, w moim przypadku to też są przechwałki. Nie ma za bardzo czym się chwalić jeszcze, ale jasne - jestem próżny!montalb pisze:Ale gdzie Ty tu widzisz przechwałki? Masz proste pytanie, może trochę nieszczęśliwie sformułowane, bo to oczywiście zależy od piętnastolatka. Nie czepiasz się trochę? Sam masz w sygnaturce "125 -> 90" (gratuluję!), to też są przechwałki?aswalt pisze:Raczej nie chodziło tu o wynik, lecz o fakt nic niewnoszących prób przechwałek. Na tym forum raczej staramy się podchodzić rzeczowo do tematu, a nie jedynie chwalić lub ganić za wynik.![]()
Odpowiadając na pytanie założyciela wątku. Jak widać, jesteś w stanie utrzymać tempo poniżej 5:00 przez 13 kilometrów. Myślę, że może to rokować dobrze na przyszłość.
pzdr
montalb
Sęk w tym, że takich meteorytów na forum było wielu. Jeden post z pytaniem czy mam dobry wynik i sayonara. Nie znamy wzrostu, nie znamy wagi, nie wiemy, czy coś ćwiczył - mamy za to pisać, czy wynik dobry.
To forum jest jednym z najlepszych miejsc w sieci, bo ludzie są dla siebie życzliwi i starają się sobie pomagać. Ale to musi działać w obie strony. Jeśli pojawi się społeczne przyzwolenie na zakładanie nowych tematów w stylu "boli mnie noga, co mi jest?" to utoniemy w marnych dyskusjach.
Oczywiście masz prawo mieć inne zdanie na ten temat niż ja i rozumiem ideę.
-
- Dyskutant
montalb pisze:Kolego, ależ ja nie robię żadnych spostrzeżeń na temat aswalda. A co to pytającego, to jest to jego pierwszy post na forum, więc zapewne są to początki, skoro zakłada wątek w dziale '"Zacznij biegać". Można zatem w ciemno przyjąć, że - jak piszesz - chciał wiedzieć na jakim jest poziomie. Moim zdaniem, na całkiem niezłym, jeśli jest w stanie na początek utrzymać tempo 4:55 na dystansie 13 km.Ojtoja pisze:Rozumiem i Twoje spojrzenie na temat aswald ale chodzi mi o brak danych od samego pytającego (jak może niech uzupełni o kontekst zadania tego pytania). Może to były jego początki i chciał wiedzieć na jakim jest poziomie :D. Kto wie?
pzdr
montalb

Co do tematu postu to do czasu aż autor się nie wypowie i tak nie dojdziemy co miał na myśli zadając pytanie -tymsamym zapraszam go do dyskusji.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak dla mnie to każdy taki temat jest bez sensu, są tutaj ludzie koło 30-tki którzy męczą się żeby przebiec 10km w 50 minut i są tacy którzy ten sam dystans pokonują w 35 minut. Czas jest dobry wtedy kiedy jesteś z niego zadowolony.
Przytyj.
Przytyj.

- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
byłeś więc przetrenowanyIllusive pisze: Wtedy gdy uzyskałem czas 1h 4 minuty trenowałem jakieś może 3 dni i interesowało mnie czy osiągnąłem dobry czas.
Go Hard Or Go Home