moje pierwsze 30minut!!!

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
livka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam, znalazłam ten plan już jakiś czas temu aż wreszcie postanowiłam wdrożyć go :) zaczęłam truchtać w maju tego roku, wspomnę, że moją ostatnią styczność z "bieganiem" miałam w szkole podstawowej, bardzo daaaawno temu... :) do planu nie stsowałam się z aptekarską dokładnością, może też dlatego moje pierwsze 30minut przetruchtałam nie po 6tyg ale trszokę później... muszę się pochwalić bo wybuchnę!!!! zrobiłam to wczoraj - PRZETRUCHTAŁAM CAŁE 30minut!!!!! jeśli moja aplikacja na telef nie przekłamuje za bardzo to wyszło mi ok 4,5km! zdaję sobie sprawę, że dla wielu to dystans i wynik nie powalający ale ja jestem z siebie DUMNA!!! wielkie dzięki za ten plan i za Was, Wasze wpisy mnie zmotywowały baaaardzo!!!! pozdrawiam :)
PKO
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dystans nie ma tu znaczenia (zły zresztą nie jest), będziesz go sobie stopniowo powiększać, ważne, że cel osiagnięty :hej: . Możesz być z siebie dumna :) . Teraz spokojnie kontunuuj, rozbiegaj się troszkę, a potem poszperaj w wątkach pt. "Co dalej?", albo w planach, których na forum troszkę i rozwijaj się :D . Najważniejsze - nie przestawaj - z bieganiem, jak ze wszystkim, najtrudniejsza jest konsekwencja, a tylko ona gwarantuje, że wszystko zacznie przychodzić Ci coraz łatwiej :D Gratulacje!
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
livka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dziękuję! teraz wiem, że dam radę :) to jest możliwe chociaż szczerze w to wątpiłam ;)
vataha1

Nieprzeczytany post

GRATULACJE!!!! Obrazek
szczerze zazdroszczę ...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ