5,5 km przełaj

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
maly.23.lp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

chciałbym przeczytać opinie kogoś kto biega przełaje na temat mojego czasu. czas 20.45min. trasa w całości po lesie nawieszchnia przeważnie utwardzona-trawa, ok 1/4 sypki piach. początek -ok 200m ostry zbieg, -ok 1500 równo jak na stole,-następnie zaczyna się podbieg. ok 1200m z różnym nachyleniem. czasami ostro.następnie równo ok 600m . 500 m lekki podbieg drogą piaszczystą , następnie 1200m lekkie pagórki. ok 300 m ostatnia równa prosta na dobicie. biegam od kwietnia 2-3 razy w tygodniu mam 30 lat.proszę o opinię na temat czasu i trasy.
PKO
Dybkos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy jesteś pewny, że to było 5.500? Z przełajami jest tak, że to co "oficjalne" a to co w rzeczywistości to dwa różne światy. Każdy przełaj jest inny, każdy podbieg jest inny, gdzie był ten bieg?
maly.23.lp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

to nie był bieg zbiorowy tylko indywidualne bieganie w samotności. a pozatym dobrze znam tą trasę gdyż sam ją sobie wybierałem. biegam ją cały czas. i wiem co będzie za zakrętem więc wiem jak będe mógł biec na kolejnym odcinku to jest mój plus.
maly.23.lp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

trasę mierzyłem samochodem. dokładnie tak jak biegnę.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ