Badanie profilu stopy - KRAKÓW

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Xahir
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, czy ktoś sie orientuje gdzie w Krakowie można zbadać swoją stopę? Mimo, że biegam już ponad rok nigdy nie wykonałem takich badań i szczerze mówiąc ciągle mi cos przeszkadza w butach do biegania. Wykonywal ktos moze takie badania? Gdzie można zasiegnac fachowej porady i ile kosztuje takie badanie? Czy w sklepie biegacza w Krakowie na ul opolskiej lub focha mozna wykonac takie badanie? Z góry bardzo dziekuje za odpowiedz, pzdr.
PKO
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W ostatnim numerze "Biegania" jest ciekawy artykuł na ten temat, a tu szczegółowe informacje: http://www.chomicki-bindas.pl/index.php4?id=footscan
Obrazek
Xahir
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Niestety, mimo szczerych checi nie stac mnie na takie rarytasy :) Zwykle badanie stopy nie wiesz gdzie mozna zrobic w Krakowie? i za ile?
Awatar użytkownika
mary
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W Intersporcie w G. Krakowskiej jest za 20 zł, jak kupisz buty to za darmo, zadzwoń może i zapytaj, bo nie wiem czy dalej tak jest. Na Focha też można, ale nie wiem za ile.
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po co ci takie badanie skoro to buty ci przeszkadzają a nie stopy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ