A poza tym tylko napomknę, że bardzo miło się Was wszystkich czyta

Pozdrawiam!
Tak.saper pisze:Na ktory we Wro ? Olimpijski ?
Nie trzeba wcale skakać, furtka jest dość niska, a najczęściej też obok płotu walają się różne klamoty, któretitu pisze:We Wrocławiu na Olimpijskim bieżnia jest zamykana (przynajmniej jak dwa razy próbowałem to była zamknięta, a przez płot skakać mi się nie chce).
Parę razy jakiś nadgorliwy wuefista nas pogonił jak biegaliśmy tam na szczudłach i od tej pory mam uraz do tej miejscówki,titu pisze:Ja korzystam z bieżni przy LO II na ul. Parkowej, koło mostu Szczytnickiego. Bieżnia ma 200m i jak dotąd nigdy nie miałem tam żadnych problemów, nikt mnie nie przeganiał.
Stary numer, w mojej rodzinnej wiosce jest ośrodek koło bajora, gdzie odbywały się i odbywają potańcówki, cały płot dookołaKarlito pisze:uważajcie na smar. Swoją drogą, to niezła, za przeproszeniem, chamówa!
Jako, że uczęszczam w dni powszednie do tego LO to mogę się wypowiedzieć. O ile ktoś nie ma w-f lub treningu (w końcu LO sportowe) to można śmiało wchodzić.titu pisze:We Wrocławiu na Olimpijskim bieżnia jest zamykana (przynajmniej jak dwa razy próbowałem to była zamknięta, a przez płot skakać mi się nie chce). Ja korzystam z bieżni przy LO II na ul. Parkowej, koło mostu Szczytnickiego. Bieżnia ma 200m i jak dotąd nigdy nie miałem tam żadnych problemów, nikt mnie nie przeganiał.