PS. W Chwili obecnej jestem 5 na Liście rezerwowej na Maraton we Wrocku... ,ale mam nadzieję ,że dostanę się i pobiegnę

f.lamer pisze:tym bardziej cieszy mnie każda przypadkowa rozmowa, taka jak ta, gdy pewien pan zaczepił mnie na ulicy widząc moją koszulkę z biegu powstania warszawskiego (tak, czasem chodzę z tym wielkim logiem PKO na plecach!):
"- o! przebiegł pan?
- tak, przebiegłem.
- a ile kilometrów? (tam są dwie wersje dystansu - info dla niezorientowanych)
- dychę
- to co, było poniżej 40 minut?
- no nie, trochę zabrakło. o złamanie 40 jeszcze walczę"
ale fakt; pan w młodości biegał sprinty.
Tak, święta prawda. Dla całej rzeszy ludzi w Polsce jeśli coś jest 1. ze startem i metą 2. są numery startowe 3. biegają - to to coś jest maratonem.Adam Klein pisze:Wczoraj chciał ze mną rozmawiać jakiś człowiek z radia bo: "Słyszałem że Państwo są zaangażowani w ten Maraton Biegnij Warszawo."
Pierwszy Maraton Lubelski ma się odbyć - 8 czerwca 2013 sobota, godz. 9:00Adam Klein pisze:Może się zregenerujesz, może nie, nie wiadomo.
Już raczej bym sugerował nie kombinowanie w ostatnim tygodniu.
Startujesz w maratonie Lubelskim i Wrocławskim?
A kiedy jest ten Lubelski?
Tylko trzy? Poszukaj, może w październiku się jeszcze jeden znajdzie.dobo93 pisze:W Tym miesiącu planuję wystartować we Wrocławiu i WarszawieJak zdrowie pozwoli to i do Poznania chciałbym pojechać w Październiku
...tylko z wątpliwościami co do celowości tego chytrego planuAdam Klein pisze:Ironia słusznie zauważona, ale to nie ma nic wspólnego z wiarą tylko z ....nie wiem jakie użyć tutaj sformuowanie. Pytanie do czytelników - jakiego sformuowania należy tu użyć?Bo może tylko mi się wydaje, że to powód do żartów?
W ogóle to to się robi zupełnie poza tematem dyskusja - raczej na temat "trzy maratony w miesiąc".
Przeniosę to jako nowy wątek.
zanim przejdziesz do treningu....jakie czasy planujesz?dobo93 pisze:Oho nie potrzebnie się chyba wypowiadałem :P Teraz zostanę zjedzony przez wszystkich użytkowników forum... a Trochę ich jest :D No dobra w takim razie szybko lecę pobiegać... Bo od samego pisania na forum na pewno nie dam rady
mar_jas pisze:zanim przejdziesz do treningu....jakie czasy planujesz?dobo93 pisze:Oho nie potrzebnie się chyba wypowiadałem :P Teraz zostanę zjedzony przez wszystkich użytkowników forum... a Trochę ich jest :D No dobra w takim razie szybko lecę pobiegać... Bo od samego pisania na forum na pewno nie dam rady