Jak rozbić treningi, kiedy będę miał studia?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
patrick11112
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:54:10
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Zacząłem niedawno biegać - na początek plan 6-cio tygodniowy, aby dojść do 30 min. ciągłego biegu, po skończeniu tego planu - chciałbym przejść do planu 24-tygodniowego do maratonu, aby w przyszłym roku móc go przebiec. Wg planu trenuję we wtorki, czwartki, soboty i niedziele. Z planem do maratonu będzie podobnie.
Wszystko jest fajnie, bo mam wakacje. Ale od października sprawa mi się trochę skomplikuje... Bo co 2 tygodnie będę miał zjazdy na studia (sobota i niedziela) i nie wiem, jak to można będzie rozbić? Ponieważ co 2 tydzień będę miał zajęte weekendy.

Proszę o pomoc, bo chcę robić postępy ;)
Pozdrawiam!
PKO
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

A co tu można wymyślić, treningi wczesnym rankiem lub późnym wieczorem. Studiować będziesz zaocznie, czyli prawdopodobnie pracujesz, czyli w pozostałe dni również wczesnym rankiem lub późnym popołudniem/wieczorem. Nic tu innego nie wymyślisz.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Najlepiej jeżeli wybierzesz maraton jesienny wtedy nie będzie on kolidował ze studiami i spokojnie możesz realizować plan wszak będziesz miał aż 3 miesiące wakacji,powodzenia.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ