Moja pierwsza godzina biegu :)
- chel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
gratulacje! : ) oby tak dalej!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Gratulacje. Skoro godzina to nie problem to pozostaje jedynie życzyć: NIECH BIEG TRWA 24 H 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje!
Teraz to już będzie z górki 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Az milo czyta sie takie posty o sukcesach
Szkoda tylko, ze takich postow jest mniej niz tych, w ktorych ludzie narzekaja, ze im sie nie chce, nie maja motywacji itp 

- chel
- Zaprawiony W Bojach
szukają pomocy, chyba lepiej, że szukają, niż gdyby mieli siąść i płakać.rufuz pisze:Az milo czyta sie takie posty o sukcesachSzkoda tylko, ze takich postow jest mniej niz tych, w ktorych ludzie narzekaja, ze im sie nie chce, nie maja motywacji itp

No fakt
ale z drugiej strony jak sami siebie nie przekonaja do zrobienia czegos to nikt im chyba nie pomoze, tym bardziej ktos kogo znaja tylko z forum.

-
- Rozgrzewający Się
Gratuluję i ja.
Co do Parszywej Dwunastki to trzymam kciuki. Dasz radę!
Ja zacząłem biegać pod koniec kwietnia ubiegłego roku. Parszywa była na początku lipca. Przebiegłem ją w 1h02m. Super sprawa. Super bieg po super terenach Wzgórz Piastowskich. Polecam!
Pozdrawiam
macst
Co do Parszywej Dwunastki to trzymam kciuki. Dasz radę!

Pozdrawiam
macst
-
- Rozgrzewający Się
To i ja się dołączam z gratulacjami. I też się muszę pochwalić. Zacząłem biegać we wrześniu 2011 i w sobotę przebiegłem 12 km w 1h i 15 min i jest to mój rekord życiowy. Pozdrawiam.
-
- Wyga
To jak już się chwalimy to ją się do tego dołączam. Zacząłem biegać od października, po 5 min. Godzina biegu uderzyła mi na zegarku w ostatnia niedzielę. Zaliczyłem 12km w 1 godz 7 min.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- _Vicky_
- Rozgrzewający Się
Gratulacje!!
To ja też się chwale zacząłem biegać 27 stycznia... gdzie po 500m zostawiałem płuca na ulicy..
W chwili obecnej 5,5km w srednim tempie 5.35 to nie problem dla mnie...(troche to trwa ale najpierw trzeba zbędny basast zrzucić.. 200cm/120kg) właśnie zwiększam dystans do 7km
Pozdrawiam
Wiktor
To ja też się chwale zacząłem biegać 27 stycznia... gdzie po 500m zostawiałem płuca na ulicy..

Pozdrawiam
Wiktor