Moja pierwsza godzina biegu :)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Robeck5
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,chciałbym się pochwalić moją pierwszą godziną biegu nonstop:)jeszcze w grudniu minuta biegu była dla mnie jak wyrok a dzisiaj...szok :hej:
PKO
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratulacje! : ) oby tak dalej!
blog
komentarze

the best is yet to come!
rufuz

Nieprzeczytany post

Moje gratulacje :bleble: Wlasnie takich osob potrzeba jak najwiecej w tym dziale.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratulacje. Skoro godzina to nie problem to pozostaje jedynie życzyć: NIECH BIEG TRWA 24 H :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje! :) Teraz to już będzie z górki ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
rufuz

Nieprzeczytany post

Az milo czyta sie takie posty o sukcesach :ble: Szkoda tylko, ze takich postow jest mniej niz tych, w ktorych ludzie narzekaja, ze im sie nie chce, nie maja motywacji itp :ble:
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:Az milo czyta sie takie posty o sukcesach :ble: Szkoda tylko, ze takich postow jest mniej niz tych, w ktorych ludzie narzekaja, ze im sie nie chce, nie maja motywacji itp :ble:
szukają pomocy, chyba lepiej, że szukają, niż gdyby mieli siąść i płakać. :oczko:
blog
komentarze

the best is yet to come!
rufuz

Nieprzeczytany post

No fakt :ble: ale z drugiej strony jak sami siebie nie przekonaja do zrobienia czegos to nikt im chyba nie pomoze, tym bardziej ktos kogo znaja tylko z forum.
Robeck5
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za gratulacje :hejhej: kolejny cel to przebiebiec (na początku może przetruchrać) dyszkę :hejhej: córka namawia mnie na Parszywą Dwunastkę,bieg dopiero w lipcu to kto wie :hejhej:
macst
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Gratuluję i ja.

Co do Parszywej Dwunastki to trzymam kciuki. Dasz radę! :) Ja zacząłem biegać pod koniec kwietnia ubiegłego roku. Parszywa była na początku lipca. Przebiegłem ją w 1h02m. Super sprawa. Super bieg po super terenach Wzgórz Piastowskich. Polecam!

Pozdrawiam
macst
peter770
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To i ja się dołączam z gratulacjami. I też się muszę pochwalić. Zacząłem biegać we wrześniu 2011 i w sobotę przebiegłem 12 km w 1h i 15 min i jest to mój rekord życiowy. Pozdrawiam.
Robeck5
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To teraz ja gratuluje mi gratulujacym :hej:(przepraszam ze bez polskich znakow ale pisze z telefonu)
nobello
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

To jak już się chwalimy to ją się do tego dołączam. Zacząłem biegać od października, po 5 min. Godzina biegu uderzyła mi na zegarku w ostatnia niedzielę. Zaliczyłem 12km w 1 godz 7 min.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
_Vicky_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Gratulacje!!
To ja też się chwale zacząłem biegać 27 stycznia... gdzie po 500m zostawiałem płuca na ulicy.. :) W chwili obecnej 5,5km w srednim tempie 5.35 to nie problem dla mnie...(troche to trwa ale najpierw trzeba zbędny basast zrzucić.. 200cm/120kg) właśnie zwiększam dystans do 7km :)

Pozdrawiam
Wiktor
johanna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

gratulacje!!!
ja wlasnie zaczelam, i po tygodniu truchtania kolana stracilam i nie moge chodzic :chlip:
a mi sie chce bieeegac!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ