fajne spotkanie
- Li
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szacunek twardzielom opuszczającym rano nagrzane łóżeczko, coby pobiegać! Postanowiłam się do Was przyłączyć, początki były trudne, wczoraj wygrało łóżko Dziś się udało! W nagrodę biegałam z sarenką! nie wiem, skąd się biedactwo wzięło w tej namiastce lasu, ale przeżycie było super (dla takiego mieszczucha jak ja). pozdrawiam ciepło, a jutro znowu będę walczyć z leniem.
- kropeczka
- Rozgrzewający Się
Ale za to jak się już opuści to łóżeczko i sobie tak pobiega na początek dnia - to jest potem full energy na cały dzień i wszystko się człowiekowi chce!! Także naprawdę warto )) Prawda?
- raner
- Zaprawiony W Bojach
jest tez takie powiedzenie: kto rano wstaje ten jest nie wyspany
w moim przypadku biegać np przed pracą to dla mnie jest nieporozumienie jestem spiochem późno chodze spac a i tak wystarczajaco wcześnie wstaje zeby być niewyspanym
pozdrawiam
w moim przypadku biegać np przed pracą to dla mnie jest nieporozumienie jestem spiochem późno chodze spac a i tak wystarczajaco wcześnie wstaje zeby być niewyspanym
pozdrawiam
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- raner
- Zaprawiony W Bojach
no wstaje np o 6.20 troche doba za krótka gdyby jeszcze nie ta nauka po pracy to by było ok
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
-
- Zaprawiony W Bojach
Li : sarenki to normalka , natomiast przedwczoraj spotkalem
lisa , tez jakis zagubiony , bo podszedl chyba na 5 metrow
i bestia wogole sie nie bala , moze jakis wsciekly ? , roznie
to bywa w miescie ...
lisa , tez jakis zagubiony , bo podszedl chyba na 5 metrow
i bestia wogole sie nie bala , moze jakis wsciekly ? , roznie
to bywa w miescie ...
[i]swim - bike - run [/i]
- Li
- Wyga
zaraz wściekły... może miał zły dzień albo to była lisica z PMSem dzisiaj znów się udało, puchnę z dumy, i racja, Kropeczko, naprawde warto, aż chce się żyć od rana, a nie od kawy
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja także uważam, że poranne bieganie jest super. Po takim bieganiu człowiek jest dobrze obudzony i przede wszystkim pełen wigoru i energii. Trzeba tylko uważać, aby na początku spokojnie zacząć, by także "obudzić" nasze mięśnie i ścięgna, a później to już można biegać i biegać, oczywiście kontrolując czas, aby się nie spóźnić do pracy:) Jak ktoś ma problemy z porannym wstawaniem, to polecam przestawianie się na wcześniejsze chodzenie spać - pomiędzy 21:00-22:00. Ja tak robię i wstając o 5, 5:30 rano jestem wyspany:)
A las o poranku jest bardzo piękny i można często spotkać jego mieszkańców, np. stado sarenek obgryzających listki z krzewów:)
A las o poranku jest bardzo piękny i można często spotkać jego mieszkańców, np. stado sarenek obgryzających listki z krzewów:)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Martynab
- Wyga
Jakpostanowilam biegac rano to miałam problem ze wstawaniem , ale to pikuś,wiekszy problem miałam z bieganiem!!!!!! Poprostu naleze do tych osob ktorym najlepiej sie biega wieczorem , jak juz jest prawie ciemno. Zazdroszcze tym ktorzy moga biegac rano...
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro będzie lepiej:)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a jak tu wstac jesli do pracy ma sie na 6 ???? na szczescie wole biegac po poludniu ale moze kiedys zaryzykuje pobudke o 4.30
gg 46090