pytanie do wszystkich
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam mam takie pytanie.Kolega ktory biega od roku regularnie 3 razy w tyg po 16km namowil mnie na bieganie wczoraj.Ja mam 27 lat 182cm i 91kg przebieglem z nim 15.3km w 1h22min w tempie 9,5km/h -10,1km/h nie uprawiam zadnego sportu pijam piwo pale paczke papierosow dziennie.Na to dzisiejsze bieganie kolega dawal mi gora 2km z meska ambicja 2,5km ze supuchne i sie poddam, Ja zas przebieglem caly dystans w rownym tempie z kolega nie odstepujac go nawet o krok wczasie biegu kolega wypil 2 butelki 0,5l wody ja zas przez caly dystans nie zrobilem ani lyka picia, nie odczuwalem zadnego bolu w plucach ani zmeczenia czulem ze moge biec dalej nie odczulem zadnego zmeczenia teraz jedynie odczuwam lekki bol w okolichach bioder i w lydkach.Kolega stwerdzil ze jestem kozak i musze miec niesamowita wydolnosc organizmu.Moje pytanie brzmi jak Wy to widzicie czy mam angazowac sie w dlasze bieganie??
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32'41''
haczyk1984 pisze:Witam mam takie pytanie.Kolega ktory biega od roku regularnie 3 razy w tyg po 16km namowil mnie na bieganie wczoraj.Ja mam 27 lat 182cm i 91kg przebieglem z nim 15.3km w 1h22min w tempie 9,5km/h -10,1km/h nie uprawiam zadnego sportu pijam piwo pale paczke papierosow dziennie.Na to dzisiejsze bieganie kolega dawal mi gora 2km z meska ambicja 2,5km ze supuchne i sie poddam, Ja zas przebieglem caly dystans w rownym tempie z kolega nie odstepujac go nawet o krok wczasie biegu kolega wypil 2 butelki 0,5l wody ja zas przez caly dystans nie zrobilem ani lyka picia, nie odczuwalem zadnego bolu w plucach ani zmeczenia czulem ze moge biec dalej nie odczulem zadnego zmeczenia teraz jedynie odczuwam lekki bol w okolichach bioder i w lydkach.Kolega stwerdzil ze jestem kozak i musze miec niesamowita wydolnosc organizmu.Moje pytanie brzmi jak Wy to widzicie czy mam angazowac sie w dlasze bieganie??
Są dwa wyjścia:
1. Chyba żartujesz

2. Jeśli to wszystko co napisałeś jest prawdą to-mamy nieodkryty talent który właśnie się ujawnił -biegaj dalej ale nie radzę zaczynać od tak długich wybiegań

Do poprawienia:
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
-
- Zaprawiony W Bojach
Najwyraźniej brak treningu niezwykle Ci służy 

-
- Rozgrzewający Się
Tak wszystko jest prawda nie stosuje diet zadnych jem wszystko co popadnie w sporych iloscich.Kolega zaproponowal bym tutaj zalozyl konto i zapytal o opinie uzytkownikow .Ze on jest sam w szoku.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
Czyli nie pozostaje Ci nic innego jak biegac.
Jestes skazany na sukces
Jestes skazany na sukces

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32'41''
Jeżeli masz ochotę to biegaj to naprawdę niezwykłe ze pokonałeś 15 km w dość niezłym tempie jak na totalnego amatorahaczyk1984 pisze:Tak wszystko jest prawda nie stosuje diet zadnych jem wszystko co popadnie w sporych iloscich.Kolega zaproponowal bym tutaj zalozyl konto i zapytal o opinie uzytkownikow .Ze on jest sam w szoku.

Naprawdę nie miałeś do czynienia z żadną aktywnością fizyczną w ostatnim czasie ?
Na Twoim miejscu zaczął bym biegać i rzucił fajki

Jak coś mogę być Twoim managerem

Nie tylko brak treningu ale i diety służyVincent pisze:Najwyraźniej brak treningu niezwykle Ci służy

Do poprawienia:
-
- Rozgrzewający Się
wiesz jak jest w zyciu:) ja pracoje zawodowo jako gornik wiec wole piwo niz aktywnie spedzac czas a dzisiejsze bieganie wyszlo tak dla zartu wczoraj w rozmowe, fakt ze badania okresowe w pracy wydolnosciowe rowerek i komora cieplna wyszly mi wsumie idealnie jedynie lekarz mial zastrzezenia co do rowerka ze puls 200uderzen na minute ale to bylo w tamtym roku w sierpniu swiecie bylem przekonany ze moja aktywnosc fizyczna jeszcze bardziej spadla.
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
haczyk,
Ty mnie nie denerwuj, ja flaki wyprówam, żeby coś tam ubiec, a Ty masz to za darmo
Może chociaż masz żonę upierdliwą? albo samochód Ci się psuje? NO KURDE JAKAŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ MUSI BYĆ!!!
Ty mnie nie denerwuj, ja flaki wyprówam, żeby coś tam ubiec, a Ty masz to za darmo
Może chociaż masz żonę upierdliwą? albo samochód Ci się psuje? NO KURDE JAKAŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ MUSI BYĆ!!!
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
wydaje kupe kasy na zbędny i głupi nałógdont_ask pisze:Może chociaż masz żonę upierdliwą? albo samochód Ci się psuje? NO KURDE JAKAŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ MUSI BYĆ!!!

-
- Rozgrzewający Się
witam zony nie mam upierdliwej cale szczescie:) samochodem jezdzi zona nie mam prawka:).Dzis po nocy mam zakwas delikatny w okolicach zeber jedynie.Czym moze to byc spowodowane ze nei mam zakwasow na nogach? nie odczulem zmeczenia w czasie biegu? nie potrzebowalem picia wody w czasie biegu? no i z kolegi fakt faktem pot lal sie strumieniem natomiast umnie bylo widoczne zewnetrzne spocenie jedynie.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Tematy się zdublowały i odpowiedziałem w tym drugim.
Nie chce mi się powtarzać, więc wpiszę tu tylko wniosek końcowy: od jutra zaczynam palić
Nie chce mi się powtarzać, więc wpiszę tu tylko wniosek końcowy: od jutra zaczynam palić

-
- Rozgrzewający Się
Ja radze nei zacyznac palic hehe upierdliwy nalog lepiej piwo wypic:P