Nie bede sie wglebial w motywy dla ktorych potrzebuje pomocy, sa mniej wazne.
Potrzebuje pomocy przy ulozeniu planu dla calkowitego niemowlaka w temacie biegania.
Cel jaki sobie postawilem za optymalny to 10 km po terenie zabudowanym, chodnikach, sciezkach rowerowych w 50 miunt, i jest to dla mnie raczej priorytet ktory moze zawazyc na calym zyciu

Zaczynam wlasnie ostatni 2,5 miesieczny etap przygotowan do podjecia pracy w sluzbach zbrojnych stawiajacych ogromny nacisk na kondycje i wytrzymalosc(pomijam wymagania psychiczne stawiane kandytata)
I moj obecny poziom .. = 0.
Mysle ze przez 2 lata treningow silowo wytrzymalosciowych nie przebiegne wiecej niz 800 metrow, nie przykladalem zadnej do kondycji gdyz ja sobie zostawilem na sam koniec.
Teraz czas nagli, a ja procz motywacji nie mam nic, zadnej wiedzy od czego zaczac.
Czy ktos bylby mi w stanie z tym pomoc?
Mowie tu o bieganiu areobowym, interwalach, treningach 5-6 dni w tygodniu. Posiadam spory zasob czasowy bo procz biegania cwicze jeszcze silowo przez co dziennie jestem w stanie na rozwoj poswiecic 4-5 godzin.
Jesli ktos mialby checi to obiecuje ze jego starania sie nie zmarnuja, od kilku lat szykuje sie do przyszlego sierpnia i sadze ze w zaistnialej sytuacji osoba ktora sie poswieci by mi pomoc, bedzie mogla byc z siebie i swojej pracy zadowolona

Z tym ze prosze.. naprawde niech mi pomoga osoby konkretne i znajace sie na temacie. Sadze ze 10 km w 8 tygodni ponizej 50 minut to calkiem ciekawy wyczyn, wiec potrzeba tu osoby z doswiadczeniem.
Maksymalne treningi, nie straszne mi sie spocic czy zmeczyc

Z gory dziekuje, Tomasz