Osoba do biegania z Rudy Śląskiej lub Zabrza

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
vixy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A biega ktoś może z Rudy Śląskiej ( Ruda 1) albo Zabrze (Poręba lub Zaborze)? Miałam przerwę od listopada. Dziś się w końcu zmotywowałam i poszłam na 1 trening od tego czasu. Mam zamiar biegać 10 km w tygodniu. Moje tempo jest żółwie :ble: Jednak gdyby ktoś chodził ze mną na treningi z podobnym tempem :hejhej: na pewno miałabym jeszcze większa motywacje. Tak chociaż raz w tygodniu,żebym sama nie musiała biegać. Na trening robię z 3 km.
PKO
arturandzia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

vixy pisze:A biega ktoś może z Rudy Śląskiej ( Ruda 1) albo Zabrze (Poręba lub Zaborze)? Miałam przerwę od listopada. Dziś się w końcu zmotywowałam i poszłam na 1 trening od tego czasu. Mam zamiar biegać 10 km w tygodniu. Moje tempo jest żółwie :ble: Jednak gdyby ktoś chodził ze mną na treningi z podobnym tempem :hejhej: na pewno miałabym jeszcze większa motywacje. Tak chociaż raz w tygodniu,żebym sama nie musiała biegać. Na trening robię z 3 km.
My jestesmy z Bytomia,nasz park ma akurat 3,1 km w obwodzie.
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lubie czasem zmienić miejsce do biegu to jak będę szła tam na trening to się odezwe :) ten park gdzieś w centrum jest ?
bury
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja jestem z Zabrza, mam zamiar biegać od piątku do niedzieli bo w pozostałe dni biegam w Ostravie. Co do miejsca to jestem z Rymera więc najbliżej mam do Parku Świerczewskiego
Obrazek
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A to mi trochę daleko do parku świerczewskiego. Biegam po Zaborzu i Rudzie Południowej.
l-miodek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57 min
Życiówka w maratonie: wszystko przede mną

Nieprzeczytany post

Ja biegam po bieżni (jeśli to coś jeszcze w ogóle można tak nazwać) na Orzegowie. Generalnie w mojej okolicy (Godula, Orzegów) to ze ścieżkami kiepsko.
vixy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

do Orzegowa to już mam bardzo blisko i po takiej bieżni mogłabym pobiegać, bo w pobliżu mnie nie ma, tzn niby jest, ale strach tam samej biegać :hej:
Awatar użytkownika
czatol
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jestem z Zaborza/Poremba, biegasz dalej?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ