1000
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
rzeczywiście profesjonalna pomoc . nie ma co.
po to jest forum żeby pytać ... po to jest dział dla zielonych żeby zadawać głupie pytania z waszego punktu widzenia.
dlatego pytam jakie to napoje? : Carbo? , Energry Drink? , Sok z buraczków? ...
i drugie pytanie jakie buty na 1000 metrów?
po to jest forum żeby pytać ... po to jest dział dla zielonych żeby zadawać głupie pytania z waszego punktu widzenia.
dlatego pytam jakie to napoje? : Carbo? , Energry Drink? , Sok z buraczków? ...
i drugie pytanie jakie buty na 1000 metrów?
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
O odżywkach zapomnij, najpierw trochę potrenuj. Chyba, że Ci czegoś brakuje, sok z buraczków będzie np. dobry na niski poziom hemoglobiny
.
Odnośnie butów to oprócz dystansu ważne jest jak szybko biegasz, jaki masz typ stopy, po jakich nawierzchniach będziesz biegał, ile ważysz, jak masz zamiar trenować

Odnośnie butów to oprócz dystansu ważne jest jak szybko biegasz, jaki masz typ stopy, po jakich nawierzchniach będziesz biegał, ile ważysz, jak masz zamiar trenować
Krzysiek
-
- Rozgrzewający Się
czas obecny to koło 3;30-3;40 . ostatnio miałem około 3;50 . ale kurde biegłem chory niejako ( z bólem gardła, katarem). I bieg 600 metrów pod górkę. Po asfalcie. (chodzi o mierzony czas)
Waga : 63kg
Wzrost : 170cm
Stopa to nie wiem jaki typ ;] ... wiem, że nie jest to kajak żaden.
W tym, że biegałem już wcześniej. W listopadzie biegałem bez problemowo po 10-15 km.
Bieg będzie pewnie na stadionie Akademii Marynarki Wojennej . Bodajże jakaś pianka jest. W każdym razie stadion jest zniszczony
Tak więc jakieś uniwersalne buty najlepiej by było(?) ale jakie ... + carbo czy inne cudo (?)
Waga : 63kg
Wzrost : 170cm
Stopa to nie wiem jaki typ ;] ... wiem, że nie jest to kajak żaden.
W tym, że biegałem już wcześniej. W listopadzie biegałem bez problemowo po 10-15 km.
Bieg będzie pewnie na stadionie Akademii Marynarki Wojennej . Bodajże jakaś pianka jest. W każdym razie stadion jest zniszczony

Tak więc jakieś uniwersalne buty najlepiej by było(?) ale jakie ... + carbo czy inne cudo (?)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja sie pochwale ze przez 1,5 tyg odzyskalem kondycje wlasciwie i teraz walcze by poprawic czas (dzis mialem 3,21)
Ale mam pytanko co do odzywek co polecacie? (oczywiscie chodzi mi o odzywki a nie cos mocniejszego)
Ale mam pytanko co do odzywek co polecacie? (oczywiscie chodzi mi o odzywki a nie cos mocniejszego)