Witam Wszystkich:)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Świstak1993
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam mam na imię Tomek mam 17 lat i mieszkam w Łodzi:)...od nie dawna postanowiłem wznowić treningi biegania:)...jestem raczej sprinterem i biegam na 100-400m...mieszkam w Łodzi, na dniach mam zamiar zapisać się do miejscowego klubu AZS Łódź...dawniej trenowałem ale jako 13latek, teraz pasja znów powróciła mam nadzieję że wszystko będzie szło po mojej myśli:)...aha teraz jestem w trakcie planu treningowego 5km-12tyg Plan Dla początkujących...ma on dla mnie na celu przede wszystkim podniesienie kondycji i wydolności ale jak będzie to się okaże:)
PS: Jak myślicie nie jestem aby za stary na rozpoczęcie na nowo poważnej przygody z biegami?
Moje wyniki z przed 3 lat :D
60m-7,50(w szkole na szutrze i rozwalonych blokach startowych;/)
Zostawiam link do mojego bloga dla chętnych:)!
http://fastrunning.wordpress.com/
PKO
Awatar użytkownika
Laufer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55.13,---

Nieprzeczytany post

Nie jesteś za stary, trzeba próbować co nie? Ja zacząłem swoją przygodę z biegami lecz na długie dystanse kilka miesięcy temu, mając 17 lat ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Świstak1993
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No jasne że trzeba próbować:)...ja jak pisałem wcześniej..jestem typem sprintera chodź moje warunki raczej za tym nie przemawiają 193cm wzrostu i 75kg wagi:)
Zachęcam do odwiedzania mojego bloga:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ